Navracsics: Az Erasmus+ program jó lehetőség a munkanélküliség kezelésére

2018. április 20. 18:38

A program keretében öt külföldi országból érkeztek fiatalok, akik a hat veszprémi résztvevővel a közterek sportcélú fejlesztéséről hallgattak előadásokat.

2018. április 20. 18:38

A munkanélküliség és az elvándorlás kezelésére ad módot az Erasmus+ program, bővítve a fiatalok lehetőségeit – jelentette ki az Európai Unió oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosa pénteken Veszprémben.

Navracsics Tibor, az Erasmus+ program kétnapos projektnyitó eseményének zárónapján kiemelte: az uniós programok szorosan kötődnek a helyi kezdeményezésekhez.

A program keretében öt külföldi országból érkeztek fiatalok, akik a hat veszprémi résztvevővel a közterek sportcélú fejlesztéséről hallgattak előadásokat, és erről egyeztettek egymással is – mondta Józsa Tamás, a veszprémi önkormányzat kabinetfőnöke.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2018. április 21. 07:04
Valóban szégyen,amit Navracsics művel ---csalódtam benne---!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!