Nem volt jogsija a ceglédberceli tragédiát okozó románnak

2018. május 25. 13:57

A kilenc ember halálával végződő ceglédberceli közúti baleset okozójának, a román kisbusz vezetőjének nem volt jogosítványa, és a kocsi is ki volt vonva a forgalomból.

2018. május 25. 13:57

A 9 ember halálával végződő balesetet okozó Petru K. jogosítvány nélkül ült volánhoz, és a kisbusz papírjai sem voltak rendben, mert a román rendőrség hónapokkal a baleset előtt kivonatta a forgalomból – írja az Index és a Blikk egy román portál alapján. 

A kisbusz a 4-es főúton, Ceglédbercelnél előzés közben ütközött egy homokszállító teherautóval, a frontális ütközést a 38 éves sofőr élőben közvetítette Facebookon. A balesetről készült videón jól látszik, hogy a férfi úgy kezd előzésbe, hogy nem az utat, hanem a telefonjára érkező kommenteket nézi.

A tragédia miatt összesen 16 gyerek maradt árván Maros megyében.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48gondolkodó
2018. május 28. 13:25
Félreértések végett. A baleset nem azért történt mert nem volt jogsija vagy nem volt rendben a forgalmi engedély, és még az sem 100% biztos, hogy mert okostelefonozott. Ismereteim szerint százával közlekednek ilyenek csak óvatosan, megfontoltan, szakmai tudással és jártassággal, vállalva a veszélyt a lebukást a felelősséget. Ez a 9 halált okozó hülye állat rendben lévő papìrokkal is így szokott vezetni, mint százával közlekedő hasonló társai mig balesetet nem okoznak. És ez a helyzet az ittas (nem a részeg) vezetők esetében is. Pl. amikor frontálisan ütközve egy hülye bmarom legyilkolta a kollégám egész családját, annak minden papírja rendben volt és alkoholt sem fogyasztott. Az összetorlódott dogóból hatan is odajöttek, hogy előtte a bmw-s mindnyájukat letolta az útról és a szmbőljövők mind menekültek a padkára.
liberálzöld.
2018. május 27. 19:07
Levélben szavazó, jogsi nélkül ….
Rivulus
2018. május 26. 15:58
...néztem a forgalmat egy forgalmas út mentén,pontosabban a jármű vezetőket és nagy részének kezéből nem hiányzótt a mobil.Valamit tenni kellene ez ellen!
Zsolt75
2018. május 25. 23:27
Azbazmeg. Egyenes legyen az uborka, meg paraván mögött tojhasson a tyúk. Az, hogy legalább a határokon ellenőrizni kelljen a jármű meg a sofőr ALAPVETŐ jogosultságait a közlekedésre, nem illeszkedik a "no borders" politikába. Rohadjatok meg, de inkább előbb, mint utóbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!