Szijjártó: Nincs magyar érintettje a strasbourgi lövöldözésnek

2018. december 12. 10:23

Jó lenne, ha egyszer egy olyan adventi időszakot élhetnénk meg, amikor nem kell Európában karácsonyi vásárokat bezárni különféle támadások miatt– tette hozzá a külügyminiszter.

2018. december 12. 10:23

A Külgazdasági és Külügyminisztérium értesülései szerint a keddi strasbourgi lövöldözésnek nincs magyar érintettje –közölte Szijjártó Péter tárcavezető szerdán Budapesten, egy más témában tartott sajtótájékoztatót követően. 

Szijjártó Péter kiemelte: az ügyeleti telefonszámra hívás nem érkezett, a párizsi nagykövetségtől magyar állampolgár nem kért segítséget. Magyarország biztonságát a kormány minden eszközzel megvédi, de az uniós intézményeknek is meg kell tenniük a szükséges intézkedéseket, hogy Európa, az európai emberek visszakapják a biztonságukat.

Jó lenne, ha egyszer egy olyan adventi időszakot élhetnénk meg, amikor nem kell Európában karácsonyi vásárokat bezárni különféle támadások miatt– jelentette ki Szijjártó Péter.

(MTI)

Fotó:MTI/Balogh Zoltán

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2018. december 12. 12:51
"Jó lenne, ha egyszer egy olyan adventi időszakot élhetnénk meg, amikor nem kell Európában karácsonyi vásárokat bezárni különféle támadások miatt" Már dolgoznak az ügyön: sorban nevezik át a vásárokat "téli vásárra"...
Hogyisvan
2018. december 12. 12:28
..a beszéd előtt egyeztetett a GRU-val?
zakar zoltán béla
2018. december 12. 11:57
IGEN!!!!!!!!!!!!!
fakocka
2018. december 12. 10:32
Ezt a képet, basszátok meg, Péter éppen beszarik.... DDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!