Horváth Csaba még a tökéletesen is tudna javítani

2019. március 28. 14:28

A parkolási maffia addig nem fog megszűnni, amíg a kérdés a kerületekre van bízva. A szabály tehát egyszerű: aki nemmel szavaz arra, hogy fővárosi hatáskörbe kerüljön ez a kérdés, az a parkolási mutyi mellett szavaz.

2019. március 28. 14:28
LMP

„Horváth Csaba egy ma reggeli műsorban miután elmondta, hogy a zuglói parkolási rendszer úgy tökéletes, ahogy van, egy váratlan fordulattal elismerte, hogy a valódi megoldást az jelentené – az állítása szerint most is hibátlan rendszerhez képest – ha az egész parkolás átkerülne kerületiből fővárosi hatáskörbe.

Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén miért szavazott nemmel az LMP azon előterjesztésének már a napirendre vételénél is, amelyik pont a parkolási rendszer fővárosi hatáskörbe utalását mondta volna ki. Mert ugyan a szavazásnál tartózkodott, de Karácsony Gergely szerdai interjúja óta tudjuk, hogy a tartózkodás a határozott nem egy új formája.

A parkolási maffia addig nem fog megszűnni, amíg a kérdés a kerületekre van bízva. A szabály tehát egyszerű: aki nemmel szavaz arra, hogy fővárosi hatáskörbe kerüljön ez a kérdés, az a parkolási mutyi mellett szavaz.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fraktoaster
2019. március 29. 14:06
Zuglói lakosként külön "öröm" számomra ez a két figura (Karácsony és Horváth). A felfelé bukni próbálkozó Fenyőünnep helyett Horváth indulhat a XIV. kerületben. Cseberből vederbe.... Még a végén visszasirjuk Karigerit... :(
ThunderDan
2019. március 28. 16:40
A szabály tehát egyszerű: minden szájtépés után be fogtok állni az MSZP-s Karácsony Gergely mögé.
áfonya
2019. március 28. 16:15
Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több száz millió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg is érintett. A legtöbb forrás a belga fővárosból került ismeretlen kezekbe, Brüsszelben egyelőre nem született elfogadható magyarázat a pénzek eltűnésére. A Líbiai Befektetési Hatóság a napokban közleményt tett közzé az üggyel kapcsolatban. A közleményből kiderült, hogy Belgiumon kívül más országok megszeghették az ENSZ szankcióit a bankszámlák megcsapolásával. Belgium egyébként azzal védekezett, hogy a befagyasztott számlákon levő pénz után keletkező kamatokból származó pénzekre nem vonatkoznak a szankciók. A szakértők azonban nem értenek egyet ezzel. http://magyarokvagyunk.com/5-eu-tagallam-csapolta-meg-titokban-a-kadhafi-altal-felhalmozott-vagyont/?fbclid=IwAR1IN9TvfZ2kHlrl-bbzFJAGhm1Nzz9veAVDVjTUZ5b2EUdDKZTNwOYWeus
áfonya
2019. március 28. 16:09
- Európa értékekből kalózok lettek. A máltai haditengerészet kommandósai elfoglalták az Elhiblu 1 nevű tankhajót. A kapitány a tengeren hánykolódó migránsokat vett fel a fedélzetre, összesen 108 személyt. A nagyrészt Afrikából származó illegálisok elfoglalták a hajót és kényszerítették a legénységet, hogy a közli Líbia helyett Európába vigyék őket. A kapitány vészjelzése után a szigetország haditengerészei oldották meg a problémát. A hajó nemrég kikötött Máltában. Kérdés, hogy mi lesz az illegálisok sorsa, hiszen a tengeri jog szerint ez kalóztámadásnak minősül. Matteo Salvini is kijelentette, ezek nem menekültek hanem kalózok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!