Közösen tüntetett az ellenzék Pikó Andrásért

2019. szeptember 13. 20:34

„Orosz módra trollokat építettek be zárt Facebook-közösségünkbe, rágalomhadjáratot indítottak ellenünk, és rendőröket küldtek ránk” – mondta a törvénytelen adatkezeléssel vádolt polgármester-jelölt .

2019. szeptember 13. 20:34

Ellenzéki pártok péntek este közös demonstráción álltak ki VIII. kerületi polgármesterjelöltjük és törvénytelen adatkezeléssel vádolt kampánycsapata mellett. Az eseményen az Index szerint nagyjából hatszáz ember vett részt.

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt a józsefvárosi Práter utcában tartott rendezvényen arra kérte a tiltakozókat, ne hagyják, hogy legbecsületesebb politikusaikat olyan hazug politikusok rágalmazzák, „akik a lábuk nyomát sem csókolhatnák meg”.

Kijelentette, a hatalom most azokat támadja, akik a legkevésbé vannak hozzászokva. Szerinte azonban Pikó András és kampánystábja kiváló emberekből áll, erejüket pedig az adja, hogy erős közösséget képviselnek.

Pikó András elmondta, a Fidesznek nincsenek érvei velük szemben, ezért nem riad vissza semmitől. „Orosz módra trollokat építettek be zárt Facebook-közösségünkbe, rágalomhadjáratot indítottak ellenünk, és rendőröket küldtek ránk” – mondta.

Kép: Bősz Anett Facebook

(MTI)

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2019. szeptember 14. 22:32
Örökké a jogállamiságért sírnak, aztàn ha találkoznak vele, akkor meg azért sírnak.
nyugalom
2019. szeptember 14. 15:07
Amit elkövetnek, azt a másikra félre fogják - lenin-fiúk, nem változtak ezek semmit! Gyalázatosak!
formaegy
2019. szeptember 14. 12:20
Az ártatlanok mintapéldányai.))))) Hamis videók, ajtó erőszakolók, utcai vergődők, hasalók, szándékos tűz, hogy ne kelljen elszámolni az ASZ felé......stb.stb. Magatokról felraktatok egy képet, ki is beszéltétek, egymás figyelmét is felhívtátok, hogy nehogy illetéktelenek kezébe kerüljön, majd feljelentenek benneteket amire a rendőrségnek LÉPNI KELL, de ti ezt politikai támadásnak kurjongatjátok.... Elmentek ti a jó büdös francba! Vergődő, mocskos, hazaáruló, szélhámos, hazug banda!
kiss.istvan770
2019. szeptember 14. 11:21
u.i.: Az összeszámlálás manuális munka, csak a darabszámokat van joguk gépre vinni. Ez max. 1 óragépi munka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!