Széll Tamáséké a Dining Guide Év Étterme

2020. február 24. 21:49

Hétfő este adták át a díjakat.

2020. február 24. 21:49

A Széll Tamás és Szulló Szabina vezette Stand kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat idén – írja a roadster.hu. A hazai gasztronómiai élet egyik legfontosabb eseményét hétfő este rendezték. 

Mészáros Ádám, a két Michelin-csillaggal kitüntetett Onyx konyhájának vezetője lett az Év Séfje, míg az Év Cukrászdája díjat idén is a Mihályi Patisserie nyerte. Az alternatív vendéglátó helye a Freyja – the croissont story lett. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. február 25. 07:18
Ez az egész étel-hiszti, tv-ből, internetről, magazinokból, magasabb társadalmi szinten a fehér civilizáció romlásának egyik határozott jele.
kizökkentidő
2020. február 25. 06:50
Önként átadjuk gyönyörű nyelvünket az angoloknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!