DK: A Fidesz csak szavakban családbarát

2020. április 30. 15:51

A válság idején számos olyan család van, amely számára a családi pótlék az egyetlen biztos bevétel – fogalmazott Arató Gergely.

2020. április 30. 15:51

A Demokratikus Koalíció sérelmezi, hogy az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága nem vette napirendre a DK azon javaslatát, hogy a koronavírus-járvány miatt duplázzák meg a családi pótlékot. A DK frakcióvezető-helyettese csütörtöki, a testület ülését követő online sajtótájékoztatóján úgy értékelt, kiderült, hogy a Fidesz csak szavakban családbarát.

Arató Gergely hangsúlyozta, a családi pótlék utoljára tíz éve emelkedett. Most, a válság idején számos olyan család van, amely számára ez az egyetlen biztos bevétel – tette hozzá, szerinte a „magyar családok elleni bűn”, hogy a Fidesz tárgyalni sem hajlandó a javaslatról.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 02. 11:47
Ti dékások meg még szavakban sem, mert ti csak ugatni,böfögni. röfögni meg fingani tudtok, meg ugrálni a fa tetejin mint a majmok.
gonterl
2020. május 01. 07:46
Orbán az ellenzékhez:"Ne arra figyeljenek amit mondok, hanem arra amit csinálok. A hívőkhöz: Arra figyeljenek, amit mondok, ne arra, amit csinálok.
törökszultán
2020. április 30. 19:15
Na te igazi büdösparaszt! (sic) Ti amikor hatalmon voltatok akkor született két gyermekem és diplomás létemre közparkokba jártam ringlót szedni, hogy legyen zabánk! Te beszélsz gyökér! Szard össze magad és rohadj meg a többi köcsöggel együtt!
pollip
2020. április 30. 18:17
Nézem az atv-t. Mazochista vagyok. Kerpel-fronius a telt testén rózsaszín farmert viselt.... undorító. Aki erre képes, más egyéb galadsagra is képes, mert nincs onkritikaja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!