Gulyás Gergely: A legsötétebb diktatúrára emlékeztetnek Gyurcsány szavai

2020. augusztus 28. 19:51

A Miniszterelnökséget vezető miniszter is felszólalt a volt miniszterelnök vagyonelkobzásról szóló kijelentései ellen.

2020. augusztus 28. 19:51

A legsötétebb diktatúra időszakára emlékeztette Gulyás Gergelyt Gyurcsány Ferenc többek közt Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatóját érintő kijelentései. A Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki ma a Kormányinfón jelentette ki meglátását hozzátette, a volt miniszterelnök szavai ellen indított petíciót is aláírta. „Én is aláírtam a petíciót. Most 22 ezer aláírásnál tartunk, ami egy szép teljesítmény, ha egy politikusi megnyilvánulás elleni tiltakozásról van szó. A legsötétebb diktatúra időszakához tartoznak azok a mondatok, amelyeket Gyurcsány Ferenc a magyar művészvilágot megfenyegetve megengedett magának” – fogalmazott a miniszter a Magyar Nemzet kérdéseire.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke nemrégiben vagyonelkobzással fenyegette meg egy Facebook-posztjában Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját és mindenki mást, aki a szakemberhez hasonló állásponttal rendelkezik.

Gyurcsány szavai ellen többek közt Rákay Philip is felszólalt, majd petíciót indított, melyhez már 301 közéleti személy és művész csatlakozott. A petíciót eddig közel 24 ezren írták alá. A petícióhoz ITT lehet csatlakozni.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. augusztus 30. 19:29
Vízen járó, fellegekben járó, földön futó, nagyot álmodó, mindezekből a vezetőink lesznek, a mi választásuk eredménye alapján.
Menhetten
2020. augusztus 29. 20:47
Felkészül a MŰEGYETEM, ahol Vidnyánszky válogatott oktatógardával, gépszerkezettan helyett kurucz indulókat és lóhátról hátra nyilazást fognak elsajátítani a HALLGATÓK! Kárpátalja a Tiszába is belezúdítja a szemetét...
Pierre
2020. augusztus 29. 12:59
sokkal tobben alairtak a Balatont magankezbe lopo orbani olligarcha-bunozes elleni peticiot.
Menhetten
2020. augusztus 29. 12:39
Ilyen amikor a Fidesz egyeztetést, és a műkődés közös kitalálását igéri: elveszünk tőletek mindent! Nép butításhoz tedd tönkre az oktatást, színházat, lehetetlenné tenni a nyomdákat és a sajtószabadságot vedd el! És egyszer csak blokkolja majd az internetet is.. Atesz ellenük, azt tönkreteszik, ellehetetlenitik... Rohadékok akik ebben benne vannak! A színészképzés megszállása. Rettenetes! Sokan még mindig bíznak a Fidesz ígéreteiben, mert nem akarják elhinni, hogy azokon simán átlép a kormány. Egy szavukat sem szabad elhinni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!