Karácsony, Márki-Zay, Jakab és Kunhalmi is Bíró László mellett kampányol szombaton

2020. október 10. 10:05

A korábban antiszemita megjegyzéseket közlő ellenzéki jelölt szerint ők „a szeretet és a nem a gyűlölet” pártján állnak.

2020. október 10. 10:05
null

Tiszaújvárosban, Szerencsen és Tarcalon lesznek holnap hazánk vezető politikusai, vagy fogalmazhatnám úgy: a kormánymédia által legtöbbet támadott személyek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már most lejárató cikkekben hozzák idelátogatásuk hírét. Ennyi patás ördögöt még nem látott Borsod és Hegyalja egy helyen!”írja Bíró László, a szerencsi időközi választás ellenzéki jelöltje a Facebookon.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy így felsorakoztunk »Góliát« ellen, mert ennél szimbolikusabban nem is üzenhettünk volna a Fidesznek: mi az összefogás és nem a megosztottság, a szeretet és a nem a gyűlölet pártján állunk. Nem tudnak éket verni közénk, nem tudnak éket verni közém és közétek, a választók közé sem – pedig 2 hónapja ezen dolgoznak a folyamatos lejárató kampányukkal” – folytatódik posztja.

Számomra óriási megtiszteltetés, hogy személyesen fórumozhatok velük, kérlek gyertek el, legyünk minél többen! Találkozzunk szombat reggel a piacon, és kérdezzetek bátran Kunhalmi Ágnestől, Karácsony Gergelytől, Márki-Zay Pétertől és Jakab Pétertől – olyan emberektől, akik a hazát szolgálják és nem uralják, akik nap mint nap az emberek közt vannak, értük dolgoznak és nem ellenük” – zárul a poszt.

Mint ismeretes: Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például „Judapestnek”, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte.

A Fidesz jelöltje a választáson az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

(Kép: Kunhalmi Ágnes Facebook-oldala)

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frick László Intézet
2020. október 14. 05:44
"Aki orbánváltást akar,az a Nemzeti Jobboldal jelöltjeit támogatja!" /Márki-Zay 2018.márc-ápr./
makapaka2
2020. október 13. 18:20
Összefújta a szemetet a szél.
HSalex
2020. október 11. 00:30
Akkor hajrá Judapest?!
Atilla
2020. október 10. 19:37
Ezek akarják vezetni Magyarországot??? Olyan mélyre nem süllyed a normális magyar nép! Az agyhalott george soros minden pénzéért sem adjuk el hazánkat,Magyarországot!!! Hajrá Viktor! Hajrá Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!