Már több mint 22 ezren írták alá a „halálkampány” elleni petíciót

2021. január 24. 20:36

A petíció aláírói azt követelik, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el Krekó Pétertől, és „jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!”

2021. január 24. 20:36
null

Mint arról korábban beszámoltunk, Bayer Zsolt petíciót indított „a baloldal halálkampánya” ellen. Az aláírásgyűjtés apropója, hogy a „Political Capital baloldali-liberális elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legfontosabb megmondó embere, véleményvezére”, Krekó Péter a következőket jelentette ki egy brüsszeli lapnak:

Bayer Zsolt felhívásában leszögezte:

A publicista hozzátette, „mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről. Mert amint Szabó Dezső mondta: »minden magyar felelős minden magyarért!«.

A petíció aláírói azt követelik, „hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!”

Cikkünk írásáig 22 256 támogató írta alá a petíciót,

amelyet minden támogató a citizengo.org oldalán írhat alá.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2021. január 26. 18:51
Hát tényleg igyekszel! Kis ferdítéssel, kis ügyeskedéssel lehet próbálkozni! Te azt mondtad az elején - hazug legendák a témád! Nem térek ki a "cáfolatod" - bár nem tudom mit akarsz cáfolni - mert valójában ahol nem pontos az idézés, az is tartalmazza azt, hogy mit is akart kifejezni az illető, mit is gondol a témáról! A jobboldalról szóló "legendákról" - inkább hazugságokról - nem beszélek. A "svájcisapka" ügy - "Kis János, az SZDSZ elnöke nem volt tagja a Parlamentnek, de szerette volna, ha a törvényhozás hamar túljut az ilyen részletkérdéseken és végre érdemi dolgokkal foglalkozik, ezért azt találta mondani: Felőlem akár micisapkát is tehetünk a címerre, csak döntsük el végre." - tényleg nem nevezte konkrétan micisapkának a szent koronát, de a kijelentése mutatja a hozzáállását! Amúgy a baloldal általában utálja a Koronát - lásd. Böszme videó.(https://www.youtube.com/watch?v=OTIhFDcKK-I) Valóban nem micisapkázott, de undorító módon beszélt róla! Azonos egy micisapkázással! Kuncze - a megélhetési bűnözés egyértelmű és mivel cigány elkövetőkről van szó - bár kifejezetten nem mondta - egyértelműsíthető! Az persze, hogy mindenáron mentegeted őket, elfedve a mögöttes gondolatokat, téged minősít! A baloldal mindig is kész volt a hazaárulásra, ha ezzel hatalomra kerülhet! Most a Biden adminisztrációban bíznak, szerintem a fegyveres beavatkozást is lelkesen üdvözölnék! A moslékkoalíció a hazaáruló és az alja csürhe keveréke! 22-es esetleges győzelmük 1-2 év alatt nyomorba taszítaná az országot!
balbako_
2021. január 25. 07:38
Mi is aláírtuk.
Valodi
2021. január 25. 02:04
No, jó éjszakát minden felelős magyarnak! Többen vagyunk ám, mint kétharmad....
Valodi
2021. január 25. 01:50
ha a NERistákok a járvány körüli hazudozásaikkal aláássák az emberek beoltásra való hajlandóságát, ennek politikai következményeit Orbán viselheti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!