Jobbik: Közlekedési káosz uralkodik a Mátrában

2021. január 22. 12:01

Személyes találkozót Pintér Sándor belügyminiszterrel Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke.

2021. január 22. 12:01

A Mátrában uralkodó „közlekedési káosz” felszámolása érdekében kezdeményez személyes találkozót Pintér Sándor belügyminiszterrel Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke, a párt országgyűlési képviselője.

Pénteki online sajtótájékoztatóján az ellenzéki politikus arról beszélt: télen Kékestetőn sem a látogatók parkolása, sem a forgalom irányítása nem megoldott, hiszen most a gyöngyösi polgárőrök és városrendészek látják el társadalmi munkában az ezzel kapcsolatos rendőrségi feladatokat.  Hozzátette: a polgárőrök, városrendészek bizonyos intézkedésekre nem jogosultak, például forgalmat nem irányíthatnak, ezért fordult a szakterületet felügyelő belügyminiszterhez annak érdekében, hogy közösen keressenek megoldást erre a problémára.    

Dudás Róbert a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: felvetésének célja, hogy a helyiek biztonságban érezzék magukat, az ide látogató pedig „megelégedve és ne bosszúsággal távozzon” Magyarország második leglátogatottabb turisztikai célpontjából.

(MTI)

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Lehotka László

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fregoli
2021. január 22. 14:59
Minden évben ez van, főleg, ha működik a sípálya :) Eddig is araszolás volt, meg tömeg, de együtt éltünk vele. Ha vége lesz a korlátozásoknak és a pesti majomcsapat mehet vissza plázázni, partyzni, ismét megleszünk. Addig kibírjuk, a Jobbik meg kurvára leszállhat erről a vonatról :)
Falfirka
2021. január 22. 12:59
a ti fejetekben meg lelketekben van óriási mocskos káosz patkányok!
villogókékfog
2021. január 22. 12:48
Hát igen. Esetleg feküdjenek le Gyöngyös határában a 24. sz. főútra keresztben és lassítsák a forgalmat. Erre még alkalmas a párt vezetése.
Kopa
2021. január 22. 12:34
Szerintem ez már európauniós probléma, Hivassátok össze a listázóval a parlamentet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!