Ezer liter tejet lopott két tolvaj egy tartálykocsiból

2021. október 07. 18:19

Vízzel akarták pótolni a tejet, de nem sikerült.

2021. október 07. 18:19
null

Ezer liter nyers tejet fejtett le egy tartálykocsiból egy páros, lopás vétségének gyanúja miatt nyomoznak az ügyben – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön. Azt írták, azonnal intézkedtek, amikor észlelték az úton, hogy szivattyú köt össze egy tejszállító kamiont és egy kisteherautót. 

A megalapozott gyanú szerint a nyers tejet szállító járműszerelvény szerda délután a 32-es főúton, Szolnok és Újszász között haladt. A sofőr az 59-es kilométernél félreállt, és vontatmányából női ismerősével egy motoros szivattyú segítségével ezer liter nyers tejet fejtett át egy teherautó rakterében található tartályba. Mivel a nyers tej hiánya feltűnő lett volna, a páros úgy gondolta, hogy a tejet vízzel pótolja. Ezt azonban már nem tudta kivitelezni, ugyanis tetten érték a rendőrök. 

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit és 32 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, mindketten beismerő vallomást tettek – olvasható a közleményben.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Odilon Dimier / AltoPress / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 09. 09:23
A madártej szárnyakat ad. Vagy szárnyal. Azt hiszem, valami egyiptomi nő lehetett, ő fürdik tejben. 1 köbméter, a jakuzziba. És nem egyedül fürdik.
balbako_
2021. október 08. 12:59
Hallottak az egészséges táplálkozásról....
Krupp Skya
2021. október 08. 08:12
A nyitóképen: Dobrev Klára néni rácsodálkozik a két bohócára, hogy nem az engedélyezett műsort adják elő.
DrPepper
2021. október 07. 21:19
Ugyanezt a trükköt a Breaking Badben ha jól emlékszem metilaminnel játszották el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!