Tovább növekszik a szennyvíz víruskoncentrációja

2021. október 04. 19:29

A 39. héten a vizsgált városok közül emelkedés tapasztalható Győrött, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen.

2021. október 04. 19:29
null

Tovább növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve hétfőn a honlapján. Azt írták, a szennyvízminták koronavírus-koncentrációja országos szinten továbbra is emelkedő tendenciát mutat.

A 39. héten a vizsgált városok közül emelkedés tapasztalható Győrött, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen,

míg Pécsett és Székesfehérváron csökkenés figyelhető meg.

A vizsgált helyszínek közül 14 minta koncentrációja mérsékelt volt, míg nyolc városban alacsony volt a víruskoncentráció.

(MTI)

Nyitókép: Nemzeti Népegészségügyi Központ

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. október 04. 20:22
A Katasztrófa folytatódik! Fekete Karácsony ,fekete szilveszter és fekete húsvét! Lehet felkészülni a maszk hordásra, a gyászra és Orbán hülye ötleteire!
Lombi
2021. október 04. 19:59
Veszélyben az ellenzék. Ki kellene mászniuk onnan. De nagy igyekezetükben csak egymást nyomkodják egyre mélyebbre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!