Több mint négymillió forint értékben foglalt le kaviárt a NAV

2021. november 12. 10:10

A pénzügyőrök Vas megyében egy Franciaországba tartó buszt ellenőriztek.

2021. november 12. 10:10
null

Több mint négymillió forint értékben foglaltak le kaviárt egy román buszban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai. A NAV az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a pénzügyőrök Vas megyében egy Franciaországba tartó buszt ellenőriztek.

A jármű átvizsgálásakor a busz hűtőjében öt kilogramm kaviárt találtak.

A konzerveket egy utas magának vallotta, de az élelmiszer behozatalához nem volt engedélye. A NAV munkatársai a több mint négymillió forint értékű árut lefoglalták és természetkárosítás megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek.

(MTI)

Nyitókép: pixabay

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
navis praetoria
2021. november 14. 10:54
Moszkvában az Izmailovszkij piacon a csecsenek sokkal olcsóbban árulják a fekete kaviárt. Az átkosban a magyarok egy farmergatyáért egy befőttesüvegnyit kaptak. Nagykanállal zabálták.
Globalfake
2021. november 13. 16:35
a kaviár egy ócska halízű szaradék, semmi élvezeti értéke nncs, kb. mintha nyers halat szopogatnál, az ára miatt van akkora felhajás körülötte. Semmiről ne maradsz le hidd el ha kihagyod.
dorkoka
2021. november 13. 14:34
A képen valszeg lazackaviár van. A nő kaszpi tavi prémium kaviárt hozhatott-vihetett valamelyik francia étterembe fű alatt(win-win). Na most majd a főtiszti állomány gasztro kalandja lesz.
Máris Ottokár
2021. november 12. 10:56
Mabel odaadhatja a macskájának. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!