Felmondott az ATV műsorvezetője, Márki-Zay Péter stábjához fog csatlakozni

2021. december 03. 18:20

Simon András kilenc évig, 2013 óta dolgozott az ATV-nél.

2021. december 03. 18:20
null

Távozik az ATV-től Simon András, a Csatt és A nap híre című műsorok vezetője – írja a Telex. A portál értesülései szerint Simon Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni, ő hívta a stábjába, amire az ATV műsorvezetője igent mondott.

Simon az ATV-s távozását megerősítette a Telexnek, és elmondta, hogy a csatorna nemsokára közleményt ad ki ezzel kapcsolatban. Márki-Zay melletti szerepvállalásról egyelőre nem kívánt részleteket elárulni. Legutóbb éppen ő vezette az ATV-n az ellenzéki miniszterelnök-jelölti vitát, amelyen többek között azt a Márki-Zay Pétert is kérdezte, akinek a kampányát most segíteni fogja.

Gyülekeznek a Gyurcsány-korszak emberei Márki-Zay körül. Király Júlia volt jegybanki alelnök után a devizahiteles jegybank szóvivője is a hódmezővásárhelyi polgármesterhez igazol.

Volt momentumos lesz Márki-Zay kampányfőnöke

Márki-Zay Péter kiválasztotta a kampányfőnökét: Zaránd Péter lett az ellenzéki miniszterelnök-jelölt kampányának irányítója, aki korábban a Momentum kampányfőnöke volt, 2019-ben pedig Puzsér Róbert főpolgármester-jelölti kampányát vezette. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: YouTube

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2021. december 14. 23:49
Ez a kivételesen undorító Simon féreg megtalálta a párját Márki-Zaj személyében.
rókabácsi
2021. december 05. 11:31
úgy fog járni mint Olga!
masikhozzaszolo
2021. december 04. 17:59
ATV Az ugye függetlenobjektív. Akkor most elvesztette a Függetlenségi háborút.
beflower56
2021. december 04. 11:53
Ebből is látszik milyen "műsorvezetők"dolgoznak az ATV-ben.Ki helyezett elmebeteg osztályról megszökött illető az aki Márky-zay mellé szegődik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!