Vidékfejlesztési államtitkár: Meghátrált Bige László

2021. december 09. 15:45

Abból vonta le ezt a következtetést Feldman Zsolt, hogy várhatóan Magyarországon értékesíti a műtrágyát a Bige tulajdonában lévő Nitrogénművek Zrt.

2021. december 09. 15:45
null

A magyar kormányzat és gazdatársadalom összefogásának köszönhetően Bige László meghátrált, várhatóan Magyarországon értékesíti a műtrágyát a Nitrogénművek Zrt. – mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a magyar gazdák védelméről tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Pécsen.

Feldman Zsolt emlékeztetett, hogy a társaság tulajdonosa, Bige László az elmúlt hetekben komoly bizonytalanságot és feszültséget keltett a magyar gazdálkodókban, amikor – a magyar mezőgazdaság egyik legfontosabb termelési alapját veszélyeztetve –

kilátásba helyezte, hogy termékét ezentúl külföldön értékesíti.

Az államtitkár szerint a magyar kormányzat és gazdatársadalom e bejelentést követő összefogásának köszönhető, hogy Bige László „meghátrált” és mégis a magyar gazdálkodók számára kívánja értékesíteni a társaság által megtermelt műtrágyát, ami óriási eredmény az ellátásbiztonság szempontjából.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2021. december 11. 13:08
Bige SOHA nem hátrál meg! Bőven van még ütőkártya a tarsolyában...
masikhozzaszolo
2021. december 10. 16:17
Ezt a Hasogdzsit nem lehetne meghívni egy követségre? Egy drága borra? És részletekben kiengedni?
Csillary
2021. december 10. 12:57
Ezt a ziaulhakkot ki kéne innen tiltani.
general Ziaul Hakk
2021. december 10. 12:08
péntek : orbán Nagyobbat HAZUDNI képtelenség ! És vannak idióták , akik elhiszik az elmebeteg hülyehazudozást . orbánRohadék bolondokházát csinál Magyarországból . Brüsszel támad ? Nem , csak megunta a felcsúti bunkóparaszt beszólásait , vétóit . Átműtik az óvodásokat !? Nem , senki se akar ilyet , DE orbánRohadék már Milliárdokat költött a FANTOMtémára ( ahogy a nevető Soros-ra) orbán bunkóÁLLAT minden idők legnagyobb kártevője : politikus-BŰNÖZŐ !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!