Hadházy a neki szánt videóról: Egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy papírlapot

2022. január 26. 11:07

A politikus szerint ha ismét ilyen fog történni, ugyanúgy feljelentést tesz majd, mint „mint most”.

2022. január 26. 11:07
null

Valakinek nagyon a tyúkszemére léptem” – reagált közösségi oldalán Hadházy Ákos a Pesti Srácok szerint neki szánt videóra, amelyben egy Szekszárd környéki nő videóban üzent.

A már 2014-ben megjelent felvételen a nő többek között arról beszél, hogy ez a bizonyos Ákos a nyilvánosság előtt becsületes embernek adja elő magát, közben meg – mint a nő fogalmaz – „fűt-fát ígértél, becsaptál, te egy hazug ember vagy”. Hogy pontosan mire vannak bizonyítékai a nőnek, egyelőre nem tudni, de elmondta, hogy mindezt nem a közelgő választások miatt hozza nyilvánosságra. A videóról ide kattintva olvashat bővebben.

Hadházy válasza

ha ismét ilyen fog történni, ugyanúgy feljelentést tesz majd, mint „mint most”.

Marad a bizakodás abban, hogy az emberek többségének nem ment el a józan esze, mert tudom, hogy nem ment el” – zárta bejegyzését a politikus.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2022. január 26. 14:28
b
nyugalom
2022. január 26. 14:04
A hazudós, gusztustalan! Nevelt gyerekét verte, most ez a nő, azert mindenki szembe megy vele? Erdekes! Normalis nő ettől hanyingert kap!
péterx
2022. január 26. 13:10
Várjuk a "bizonyítékot"!
cutcopy
2022. január 26. 12:43
"Egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy papírlapot" Téged viszont jóval könnyebb..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!