Dobrev Klára: A „Mini Feri” plakátok láttán elnevettem magam

2022. február 09. 13:35

Az ellenzéki politikus szerint a Fidesz fantáziátlan kampányt folytat.

2022. február 09. 13:35
null

A Fidesz nem tudja megbántani az önérzetét, a támadásokon túllépett, a kormányoldal kampányáról megvan a véleménye – mondta el Dobrev Klára az Index tudósítása alapján. A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjét a 168 oldalán futó Keljfeljancsi szerdai adásában kérdezte Fiala János. A beszélgetésben kitértek a Gyurcsány Ferenc személyét – illetve a Márki-Zay Pétert – érő támadásokra is. Dobrev Klára reagált a „Mini Feri” plakátkampányra, elmondása szerint a Fidesz elképesztően fantáziátlan kampányt folytat, a „Mini Feri” plakátok láttán pedig konkrétan elnevette magát.

Az előválasztás alatt tapasztalt, a médiából érkező

„gyurcsánynézással” kapcsolatban megjegyezte: a Fidesz nem tudja megbántani az önérzetét, ezeken a támadásokon pedig túllépett.

Az is kiderült a Keljfeljancsi adásából, hogy Márki-Zay Péter a jövő héten fogja bemutatni az ellenzék közös programját.

Emlékeztettek: a „Mini Feri” plakátkampányt a kormányoldallal szimpatizáló Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) indította. A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter látható, utóbbira mint „mini Feri” hivatkoznak. A két ellenzéki politikus kinézete az Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi. „A főnöknek van egy új klónja” – olvasható a plakátokon.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. február 10. 10:46
pintyőke
formaegy
2022. február 09. 22:42
Aztán mond már meg te rühes Brüsszel kurvája, hogy mi a büdös franc közöd van ahhoz, hogy hogyan kampányol a Fidesz? Miért ég a kapcaronggyá nyűtt feneked? Ti hívtok be 200 náci gyilkost beleszólni a választásokba! Mocskos aljas büdös hazaáruló komcsi!
cutcopy
2022. február 09. 21:25
"Márki-Zay Péter a jövő héten fogja bemutatni az ellenzék közös programját" Dobrev: Miniferi ugyan már, na most akkor jövő héten felolvastatjuk makival a programunkat..
balbako_
2022. február 09. 20:44
Nem is neked szól a plakát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!