Gábor György: Akik Iványi Gáborra nemet mondanak, azoknak nincs szükségük jobb országra

2022. február 15. 12:32

A filozófus emellett kifejtette, hogy „továbbra is végtelenül fegyelmezett igyekszem lenni, még akkor is, ha rettentően viszket a klaviatúrám”.

2022. február 15. 12:32
null

Gábor György a Facebook-oldalán kelt ki Róna Péter jelölése ellen. Kifejtette, hogy „továbbra is végtelenül fegyelmezett igyekszem lenni, még akkor is, ha rettentően viszket a klaviatúrám”. Elmondta, hogy szerinte 

azok, akik Iványi Gáborra nemet mondanak, azoknak valójában nincs is szükségük egy jobb, tisztességesebb és emberibb országra”.

„És ez nem balsors, akit régen tép, ez nem a múltat és jövendőt megbűnhődő nép, ez a legalább százötven éve harsogó züllés, cinizmus, ostobaság és önzés mindent és mindenkit túlordító hangja” – tette hozzá.

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2022. február 17. 13:00
Azért volna pofája a balnáciknak Gönc után egy újabb szemétládát a nyunkba ültetni! Köpni kell
Senye Péter
2022. február 16. 15:25
Van javítani való ezen az országon, de ne Iványi Gábor közreműködésétől várjuk.
Brandon the great Negro
2022. február 16. 13:59
Gábor György, aki egy kérdés miatt letilt a facebookon. #szánalmas
bagira
2022. február 16. 13:14
Bukott kommunisták ismét a zsidók mögé bújva akarnak visszatérni . Iványiról ennyit sok komcsi háta mögé bújva. ,, 1996-ban tiszteletbeli doktorátusi címet kapott a Roberts Wesleyan College-tól. 2008-ban kapta meg az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem címzetes egyetemi tanár rendet,,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!