Kocsis Máté: Mindegyik pohár alatt Feri van

2022. február 21. 15:37

A Fidesz frakcióvezetője szerint teljesen mindegy, hogy melyik pártról van szó, „mindegyik alatt Feri van”.

2022. február 21. 15:37
null

„Képzeljék el, hogy itt Feri néven rendezvénysorozatot indított Gyurcsány Ferenc” – kezdte napirend előtti felszólalását Kocsis Máté.„Az nagyon sokat elárul önökről, hogy itt a Ferit önök, kommunisták és fasiszták nagy egyetértésben megpróbálják visszasegíteni a hatalomba”.

A Fidesz frakcióvezetője szerint teljesen mindegy, hogy melyik pártot forgatják fel, mindegyik alatt Feri van,

mindegyik pohár alatt Feri van”.

Kocsis Máté úgy látja, hogy „ezt a programot már ismerjük, tesztelték a magyarok, és ítéletet mondtak róla”. A politikus hangsúlyozta: ökölszabály szerint az a legerősebb, akinek a legnagyobb frakciója lesz, tehát Gyurcsány Ferenc.

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. február 22. 12:46
...jóóóóóóó...végre valami találó...DE...ugyan 12 év alatt nem lehetett volna elzavarni???....ez a baj..
Prominet
2022. február 22. 09:24
Tele az országot "Itt a Feri..." poharas plakátokkal. Van itt ötlet, van itt tudás kérem használni. Ne csak az O1g-t kelljen látni mindenfelé... Hajrá Magyarország!
No kecmec 66
2022. február 22. 07:17
Ezektől a szavaktól Fletónak hízik a mája...illetve nem csak a szavaktól.
quimby
2022. február 21. 21:23
Egyszer voltam egz kocsmában, ahol az üveg hamutálcák aljára 500 eurósok voltak festve, hogy a vendég azt higgye valaki ottfelejtette a borravalót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!