Bepezsgőzött, majd bealudt a kádban a betörő

2022. május 17. 14:08

Az üveg pezsgő megivása előtt még ellopott egy mobiltelefont és két kerékpárlámpát.

2022. május 17. 14:08
null

Május 13-án délután egy férfi a kerítésen átmászva behatolt egy XX. kerületi házba, ahonnan ellopott egy mobiltelefont valamint két kerékpárlámpát.

A fáradságok kipihenéseképp megivott egy üveg pezsgőt, majd befeküdt a fürdőkádba és elaludt.

A hazatérő tulajdonos észrevette azt, hogy valaki járt a lakásában, viszont arra valószínűleg nem számított, hogy a betörő a fürdőszobában alszik. A tulajdonos azonnal értesítette a rendőröket, akik felébresztették a tolvajt, majd a kerületi rendőrkapitányságra kísérték és előállították a 36 éves T. Lászlót.

A XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt hallgatták ki a férfit, aki elismerte tettét. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2022. május 18. 11:41
Mi ennek az ütős pezsgőnek a márkája?? Vagy a dealer a pezsgőbe rejtette az anyagot, csak a műanyag tasak nem zárt jól??
Anonymtalan
2022. május 18. 10:01
Amikor az üres épületnek több esze van, mint a betörőnek.
kozmosz
2022. május 17. 22:50
A bealudt szóra a válasz: "Did you mean: beaudet" Titkos nyelvújítóval állunk szemben.
Andilla
2022. május 17. 22:29
Kedves Mandi! Ahogy már több hozzászóló is jelezte, nagyon gáz, hogy egy alig 10 soros kis cikkecskében ennyi hiba van ("valamint" elé mindig kell vessző, pl.). Inkább vettétek volna át a rendőrség írását szóról szóra, az legalább rendben van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!