Kigyulladt Pestszentlőrinc polgármesteri hivatala

2022. június 06. 12:10

Személyi sérülésről nincs információ.

2022. június 06. 12:10
null

Tűz ütött ki a 18. kerületi polgármesteri hivatalban. Petrovai László, a párbeszédes alpolgármester képeket töltött fel a Facebook-oldalára az oltásról. A képek tanulsága szerint a tűzoltók eloltották a tüzet.

Nyitókép: Mizu18.hu

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2022. június 07. 09:46
"Égetően" szükségük volt egy kis BitCoinra, hát ők is bányásztak, mint 'rémisztő képződményék'.
DNS.
2022. június 07. 05:42
Sajnos a kupi ég le, közben a kurvák nem érnek semmit.....
Zalailáma
2022. június 06. 23:34
Ha jól látom, a jegyző, Ronyecz Róbert irodája égett ki. Igazi tehetségtelen pöcs, amilyen idióta, bekapcsolva felejtette az olajradiátort.
bagira
2022. június 06. 22:56
Szentesi sportcsarnok is hasonlóan lett hamuvá , csodálkozom ,hogy Farkas Sándor parlamenti képviselő a jegyzőkönyvet nem vizsgáltatta sok ellenmondást követően . Felelőst nem lett meg . Nem lehetetlen berken belül lapul ? Jobbikos polgármester semmit mondó jegyzőkönyvet egy órahosszat dicsérte . Szintén Szentesen a Deák utcában szép nagy állami gyermek intézmény épült , az is leégett , itt sem lett felelős nem találták meg , egyik iskolás gyerek gyújtotta fel , de hol volt a nevelő tanár felügyelő. Igaz ahol az állami gyerekek utcán elvonultak ott az eldobált szemét utat mutatott , környék megnyugodott gyerekeket más helyre helyezték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!