Zacher Gábor: Egy baj van az Elf Barral, hogy jó

2022. június 23. 15:23

A toxikológus szerint a gyerekeknél érdemes elmagyarázni, mit okozhat az Elf Bar.

2022. június 23. 15:23
null

A toxikológus a VOLT Fesztiválon nyilatkozott az Indexnek az Elf Barról. A főorvos elmondta: az Elf Barról nem tudni pontosan, mit tartalmaz, ezért a káros egészségügyi hatásait sem lehet teljesen felmérni. 

Egy baj van az Elf Barral, hogy jó”

– vallotta be Zacher Gábor. „Cigarettánál még legalább tudtunk olyan hathatós mondatokat mondani, hogy »fiam, hát büdös leszel tőle«. Itt még az se működik” – tette hozzá.

A toxikológust hangsúlyozta: ismer olyan embert, aki eddig nem dohányzott, de az Elf Barra rászokott. Zacher Gábor szerint a felnőttekre már rá van bízva a döntés, de gyerekek esetében érdemes lenne hathatós kommunikációval elmagyarázni, mit okozhat az Elf Bar. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2022. június 23. 22:19
Nézzük, mi van ráírva a dobozára? Ez egy angol zárjegyes termék amit nézek, piros, jeges szamóca, 600 -as, 2% nikotin. 3 font az ára a trafikban. Mindent nem másolok ide, csak a lényeget. https://www.P65warnings.ca.gov/product Ha belemegyünk a menübe, ide jutunk: https://www.p65warnings.ca.gov/fact-sheets/electronic-cigarettes-e-cigarettes Ha megint belemegyünk, ide: https://www.p65warnings.ca.gov/fact-sheets/nicotine Itt található a kaliforniai bevizsgálás eredménye. Van benne növényi glicerin, propilén, glikol, és nikotin a doboza szerint, az összetevőket egyenként kikeresve az amerikai honlapon megkapjuk az élettani hatásokat. Vagy nincsen benne nikotin, kapható nullás is. 18 éven aluliaknak és terhes anyáknak tilos, szemétbe nem dobható, szelektív hulladékként kezelni. Gyártó: Shenzhen, Kína, stb. ... https://www.elfbarvape.com
foldizs
2022. június 23. 18:11
Majd Pintér letartóztatja a középiskolásokat.
Dr Bubo
2022. június 23. 17:35
Olyan, mint a p..na. Jó, de nem tudod mit okoz...
Dr Bubo
2022. június 23. 17:33
Zacher népszerűsíti ezt a valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!