Bayer Zsolt a Kormányinfóról: Azonnal tüntessék ki Gulyás Gergőt!

2022. augusztus 24. 13:49

Mindez azért, mert a miniszter „mosolyogva és türelemmel elviseli a független-objektív újságírók pofátlanságát”.

2022. augusztus 24. 13:49
null

Kitüntetést kér Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter számára egyik szerdai Facebook-bejegyzésében Bayer Zsolt.

„Ezennel a legmagasabb állami kitüntetésre terjesztem fel Gulyás Gergely miniszter urat” – írta a publicista. 

Ezt követően megindokolta javaslatát: „amiért türelemmel, sőt mosolyogva képes elviselni a kormányinfókon politikai rögeszméiket és politikai propagandáikat a lehető legelviselhetetlenebb, legtenyérbemászóbb stílusban előadó »független, objektív« »újságírók« pofátlanságát”.

„Nevezettek mindezt olyan tenyérbe mászó módon csinálják, hogy egy 40 fokos lázban égő öreg birkának is kinyílna a bicska a zsebében” – mutatott rá Bayer.

Véleménye szerint „a keddi kormányinfón a 444, a 24, a HVG és a Telex képviselői vitték a pálmát (ki más vitte volna?),”

– idézte fel a publicista.

„Azonnal tüntessék ki Gulyás Gergőt!” – zárta gondolatait Bayer Zsolt.

Nyitókép: Bayer Zsolt Facebook-oldala

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. augusztus 25. 13:06
Gulyás Gergely miniszter úr VALÓBAN MÉLTÓ A LEGMAGASABB SZINTŰ ELISMERÉSRE!
csjanos
2022. augusztus 25. 12:05
TÜNTESSÉK KI...a követelés jogos
fabulon a bőre őre
2022. augusztus 25. 11:31
Örökítsük meg az utókornak a hetek.hu beszámolóját: "Az egyik újságíró (Papp Zsolt, lenyírt haj, fejtetőre csúsztatott olvasószemüveg, NÉPSZARA!) soron kívül, mikrofon híján bekiabálva próbált meg kérdezni. A felvételről nehezen érthető a kérdés, de annyi kivehető, hogy a résztvevő azt sérelmezte, hogyan lehetett (a kormánynak) szakmai vitája az OMSZ-szel és az miért nem tekinthető politikai nyomásgyakorlásnak. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő emlékeztette az újságírót, hogy a kormányinfónak nem ez a műfaja, majd Gulyás Gergely úgy fogalmazott: "Eddig mintha nem a kocsmában lettünk volna, így viselkedtek az újságírók is. Lehet, hogy új szokások vannak, de szerintem tartsuk magunkat a parlamentáris formához."
galancza
2022. augusztus 25. 11:18
Zsolti! Totálisan igazad van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!