Kétszer utal családi pótlékot augusztusban a Magyar Államkincstár

2022. augusztus 04. 16:14

„Minden erőnkkel támogatjuk a magyar családokat!”– írta Németh Szilárd közösségi oldalán.

2022. augusztus 04. 16:14
null

Kétszer utal családi pótlékot augusztusban a Magyar Államkincstár, így csökkentve a családok iskolakezdéssel járó anyagi terheit – közölte Facebook-oldalán Németh Szilárd, a rezsicsökkentés megvédéséért felelős kormánybiztos. 

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos a bejegyzésben azt nem közölte, hogy a nyár utolsó hónapjában mikor várhatják a jogosultak a kétszeri utalást.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. augusztus 05. 10:21
Ezért kell a komment. Hogy tiszta legyen, a szeptemberi előrehozva. Kérem, reggel lett, bejelentem. Igen, mert felkelt a nap, a Föld forog.
Gyzoltan
2022. augusztus 04. 17:31
Nekünk nem elég Ukrajna, itthon is háborút akarnak sokan, hátha az elég lesz Orbán megbuktatásához... Nyilvánvaló, hogy Németh Szilárd csillapít.., legalább is szándéka, a kormány szándéka szerint. Már az áprilisi választás előtt mindenki tudta, hogy gondok lesznek, hogy nehéz év lesz, nehéz 1-2év lesz, erre tetéz Ukrajna meg a cionista brüsszeli liberális tébolyda... Az Orbán-gyűlölők úgy gondolják, hogy most kell túlterhelni a kormányt, hátha eljön az ő idejük.., de rosszul gondolkodnak! Itt égszakadás, földindulás lenne, ha MOST bukna Orbán! Mondom, írom ezt úgy, hogy nincs pártreferenciám, kötödésem, nem volt, és nem is lesz... Sajnálatos, de amint a szavazáskor is, az ellenséges ellenség-ellenzék rákényszerítette az embereket a kormányzatra történő szavazásra, a jelen helyzetben is, túlélésünk reményében, kénytelenek leszünk beállni a sorba, támogatni a kormányzatot, s míg a krízis tart, elhalasztani Orbán megbuktatását! Egyszerűen nem időszerű! -ezt még az ütődött jámbor, úgynevezett "ellenzék" is beláthatná...
files32
2022. augusztus 04. 17:14
Azt el merte mondani a disznósajt, hogy a tőzsdei ártól 50% kal drágábban vesszük a gázt.
Agnieszka
2022. augusztus 04. 16:53
Továbbra is ingyenes a tankönyv és a rászorulóknak az iskolai étkezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!