Egy cég Németh Szilárdon gúnyolódva reklámozza a LED-izzóit

2022. augusztus 12. 20:17

A cég – vélhetően személyiségi jogokat is sértve – hetek óta hirdeti így a termékeit.

2022. augusztus 12. 20:17
null

Egy év alatt az áram világpiaci ára az ötszörösére, a gáz ára a hatszorosára nőtt. Az energiatakarékosság közös ügyünk, ugyanakkor egyes szolgáltatók az energia csökkentés, illetve saját termékük reklámozásának furcsa módját választották – olvasható a Vasárnap.hu cikkében.

A portálon azt írják: egy LED égőket árusító cég a Facebook-oldalán – vélhetően a személyiségi jogokat is sértve – hetek óta hirdeti LED égőit. Baljósan szikrázó szemekkel és Németh Szilárd parlamenti államtitkár, rezsicsökkentésért felelős országgyűlési képviselő képmásával,

szlogennel kínálja portékáit. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. augusztus 14. 03:22
Mi meg vicceljünk "Májashurkával", meg a Habeck kétlábonjáró fasszal ugyanezen a téren! Mi, miért nem tudunk visszavágni...? Csak nem fosunk...?
csulak
2022. augusztus 13. 13:53
beperelni milliokra ! abbol erteni fognak !
Agnieszka
2022. augusztus 13. 10:23
Ettől még a Szilárd az, aki, önerőből kiemelkedő, írásban és szóban intelligensen nyilatkozó Fidesz politikus, nem nagyon előnyös megjelenéssel. Vannak még sokan így, a belbecs, ami számít. A rezsi fék, a Fidesz által feltalálva, a továbbiakban is működni fog, de NEM minden határon túl. A szomszédban háború van, Európa urai úgy döntöttek, h. az olcsóbb orosz energia NEM kell. Ez az eredmény., aki kitermel és árusít, az emel. Magyarország is megpróbálkozik saját, eddig NEM gazdaságosnak tűnő kitermeléssel. Nem vagyok kíváncsi arra, mit tett volna ilyen helyzetben a Ripacs koalíciós kormánya, de ha a deviza hitel probléma "kezelését" extrapolálom, a hideg fut végig a hátamon.
foldizs
2022. augusztus 13. 10:12
Sajnos Németh Szilárdot az arcáról sütő értelem predesztinálja az ilyesmire :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!