Tárgyalás közben, a szekszárdi járásbíróságon verekedtek össze, aztán egy bozótvágó is előkerült

2022. szeptember 22. 12:35

A vádlott nemcsak a sértettet, de a bírót is fenyegette.

2022. szeptember 22. 12:35
null

Előállítottak egy férfit a szekszárdi rendőrök, miután a járásbíróságon egy ügy vádlottjaként a tárgyaláson nekiesett a sértettnek, majd a bírót is fenyegette.

A rendőrség közleménye szerint szeptember 20-án egy ikerpár, akik mindketten vádlottjai voltak egy büntetőügynek, a tárgyalás közepén előbb hangoskodni kezdtek, majd szidták és ütni kezdték a sértettet. Végül egy rendőr szólt rájuk, egyikőjük csendben is maradt,

a másik férfi viszont tovább szidta a sértettet, aki ekkor már a bíró mögé bújva állt.

Ezután kezdte fenyegetni a bírót is a férfi, akit aztán rendőrök vittek el.

Mindeközben a testvérpár másik tagja hazament, otthon pedig magához vett egy machetét, majd elindult a sértett otthonához, de szembetalálkozott a rendőrökkel, akik végül vele szemben is eljárást indítottak.

Nyitókép: Federico Parra / AFP. Illusztráció.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 23. 06:44
Csoda az újabb 2/3-ad?! Itt tart az ország..:(
kafabatka
2022. szeptember 22. 20:51
"Tárgyalás közben, a szekszárdi járásbíróságon verekedtek össze, aztán egy bozótvágó is előkerült"-írta főcímnek a Mandi. Na,ez a hatásvadászat.
Senki Alfonz
2022. szeptember 22. 17:37
"Ezután kezdte fenyegetni a bírót is a férfi, akit aztán rendőrök vittek el." Ez - a mondatszerkezet alapján - azt jelenti, hogy a bírót a rendőrök vitték el!! Megindult valami vagy nincs mondatalkotásra képes félig írástudó a híreknél????
Láncfűrészes Attasé
2022. szeptember 22. 15:29
Sajnos a radzsasztáni magyarságé a jövő, tetszik, vagy sem. Lesznek még itt járásnyi no-go zónák...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!