Elmarad 2023-ban a VOLT Fesztivál

2022. november 11. 10:43

„A bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” – olvasható a szervezők közleményében.

2022. november 11. 10:43
null

„Már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni és sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” – olvasható a fesztivál hivatalos közössági oldalán. Hozzáteszik:

Ezért – nagy szomorúságunkra – 2023-ban elmarad a VOLT.

„Az elmúlt közel harminc évben átéltünk rengeteg csodálatos és felejthetetlen pillanatot, és rátok, mint a legeslegjobb közönségre, mindig is számíthattunk és bízunk abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megtölthetjük a soproni csodák helyszínét, a Lővéreket!” – zárják a bejegyzést.

 

Kié lett a Sziget, a VOLT és a Sound? - amerikaiak terjeszkednek a magyar fesztiválpiacon

Amerikai cég terjeszkedik a harminc év alatt önmagát sikeresen felépítő, gazdag és sokrétű magyar fesztiválpiacon: kik ők és mire törekednek? A Sziget Zrt. egy részét 2017 elején adták el a Providence Equity Partners nevű amerikai befektetési alapnak, amely a média, a kommunikáció, az oktatás és az IT iparágak egyik vezető tőkealapja - részesedésük van többek között a Warner kiadóban és az Ironmanben is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. november 11. 15:01
Nem lesz ami volt..
Lakat1983
2022. november 11. 13:58
Orbán nem ad extra zsét, oszt mingyá veszteséges. Elmennek az anyjukba ezek is... "vállalkozók", bazmeg.
Fehér Agyar
2022. november 11. 13:28
Nem kár érte. Bár én inkább azért drukkoltam volna, hogy a Sziget Fesztivál maradjon el, (mert az közelebb van a lakóhelyemhez)
Esvány
2022. november 11. 12:29
Hol Volt, hol nem Volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!