Csúcstalálkozót tartottak a Kunigunda utcában: Deák Dániel tárgyalt Hadházy Ákossal

2022. november 04. 13:45

A politikus azt kérdezte az elemzőtől, helyes-e, hogy a választás előtt nem szerepeltek ellenzékiek a köztévében, Deák szerint most többször hívják meg őket, de általában nem mennek, ami nem helyes.

2022. november 04. 13:45
null

Deák Dániel meglátogatta a köztévé székházánál napok óta sátrazó Hadházy Ákost, aki arra kérte a politikai elemzőt, hogy válaszoljon egy kérdésére. A politikus arra volt kíváncsi, hogy a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint helyes volt-e, hogy a választás előtt, 2018 és 2022 között – a Márki-Zay Péterrel folytatott ötperces beszélgetéstől eltekintve – nem szerepelt ellenzéki politikus élő műsorban az állami médiában, miközben Orbán Viktor minden héten beszélhet a Kossuth Rádióban

Deák szerint, ha ez így történt, az nem jó – a beszélgetés végén azonban közölte, ő találkozott többször is a stúdióban MSZP-sekkel, LMP-sekkel, jobbikosokkal –, azóta viszont pozitív változás történt, mert sokkal többször megszólalhatnának, de több párt képviselői nem élnek a lehetőséggel. Majd azt javasolta nekik, hogy

ki van tárva a tévé kapuja, fogadják el a meghívást.

Ebben a kérdésben egyetértett vele Hadházy majd a Facebook-oldalán kommentelte a találkozott. Azt írta, „Orbán helyett csak a hírhamisító »elemző« jött el a Kunigunda útjára. Deák Dániel amúgy szelfizgetni akart, de válaszolni a kérdéseimre nem nagyon-nagyon sietett szegény”. A politikus szerint most valóban hívnak be ellenzéki vezetőket, őt biztosan nem. „És ugyan az ittlétem első három napjában szinte folyamatosan videóztak,

fogalmazott.

Másrészt, ha valóban hívnak be ellenzéki vezetőket, „akkor – bár gondolom, miért nem mennek be a propagandagyár irányított kérdéseire válaszolni – én azt javasolnám, éljenek az alkalommal. Ha semmi mást nem tesznek, csak visznek egy nagy táblát Hatvanpusztáról, vagy felteszik azokat a kérdéseket, mint amit én Deáknak, már előrébb lehetünk. Igaz, nem sokkal. Valódi eredmény csak akkor lesz, ha az intézménynek konszenzusos vezetője lesz. Azért pedig érdemes küzdeni!” – írta.

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. november 05. 20:53
Nincsenek egy súlycsoportban ez a Deák nevű fizetett fidkány nyalonc és Hadhazy
Davidov
2022. november 05. 06:25
Ez elemző? Figyeszes propagangyista! Egyoldaluan.
öszödibeszéd
2022. november 05. 03:51
Elborult elméjű is, munkakerülő is ez a Hadházy. Nyilvánosan megtagadta a képviselői esküjét, nem dolgozik, nem képvisel senkit. Mindezt a semmittevést látványosan teszi. A nyilvánosság előtt, a közmédiában miről beszélne!? Hogy munkavégzés helyett hogy lopja a napot? Hogy mi mindent nem tesz meg az emberekért, akik megválasztották? Hogy nem tud beszélni sem, csak káromkodni? Kiesne a kapanyél a szájából! Normális ember méltóságán alulinak tartja azt, hogy ezzel a léhűtő paraszttal együtt hőbörögjön.
Armageddon
2022. november 04. 22:44
A ződinges dani! Broáfff!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!