Tarlós István a Hungaroringhez igazolt

2022. december 01. 12:36

A felügyelőbizottságban kapott elnöki tisztséget.

2022. december 01. 12:36
null

Tarlós István a Hungaroring Sport Zrt. felügyelőbizottságában elnöki tisztséget kapott – írta meg a HVG. A mogyoródi Forma-1 pályát üzemeltető cég épp most vált gazdát, miután Palkovics László lemondása után a Technológiai és Ipari Minisztérium feladatait több tárca között osztották el,

A HVG információi szerint a Hungaroringnél már októberben megszületett a döntés a felügyelőbizottsági posztról, ám a cégbírósági bejegyzése csak most történt meg.

Nemrég lapunk arról számolt be, hogy Tarlós István távozott a MÁV igazgatótanácsából. A volt főpolgármester családi okokkal indokolta a lemondást, ami december 31-i hatállyal lép életbe.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rodolfo
2022. december 01. 14:57
Mind bedőltetek a hírnek, balos tróger prolibanda! Ha Ha Ha. https://mandiner.hu/cikk/20221201_tarlos_istvan_hungaroring_level_atv_mav_belfold :DD
Akitlosz
2022. december 01. 14:17
"Tarlós István a Hungaroringhez igazolt A felügyelőbizottságban kapott elnöki tisztséget." Nyilván ahhoz is ért. A politikusok már csak ilyenek, mindenhol is megállják a helyüket. Ha a párthűség megkérdőjelezhetetlen, akkor a többi megy magától. Hozzáérteniük úgyis csak a beosztottaiknak kell.
magyar demokrata
2022. december 01. 14:09
Vaklárma - Tarlós István nem lesz a Hungaroring fb elnöke sem! Csuhaj Ildikó No hát az Ildikó nem egy fideszes "újságíró"!
18.0 fok
2022. december 01. 13:47
na, most kéne a fideszes söpinek nyüszíteni a tanácsadók és felügyelőbizottságok miatt. csak most nem fognak. ilyenkor semmi gondjuk nincs azzal, hogy kifizetőhelyekként működnek cégek a megbízható elvtársak számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!