A független-objektív sajtóban a baloldal hárommilliárdos amerikai támogatása nem hír

2023. január 04. 20:23

Orbán Viktor ebédje viszont igen.

2023. január 04. 20:23
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel

„Tehát a független-objektív sajtóban a baloldal hárommilliárdos amerikai támogatása nem hír. Orbán Viktor ebédje viszont igen. Mindent értek.”

Lencsevégre kapták Orbán Viktort Rómában, miután lerótta kegyeletét XVI. Benedek előtt

Orbán Viktor és felesége is Rómában járt, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek előtt. A La Repubblica cikke szerint a magyar miniszterelnök és felesége azután tértek be az olasz fővároshoz tartozó Ostia negyed La Bussola nevű éttermébe, hogy lerótták kegyeletüket XVI. Benedek emeritus pápa ravatalánál.

Nyitókép: Instagram

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nori70
2023. január 05. 08:07
Elmondtak mindent, amit kellett, már más a téma, hiába erőlködtök.
bagira
2023. január 05. 08:06
Gyurcsányné Brüsszelbe a szájaló tanárokat kivezette kérték Magyarországnak járó pénzeket ne fizessék ki . Utólag valaki gondolná tanárok fizetését a guruló dollárokból gyurcsány klán megemeli . Nem ez történt . Ballibsik zsebüket suttyomban tömik még egy egy hangos alakot felhasználnak kormány ellen majd eldobják. Guruló dollárokból mindenre telik csak éppen a nép egy fillért se lát belőle .
pipa89
2023. január 05. 07:46
Ez az ő világuk balról! Az ő valóságuk, miközben veszélyhelyzetek tömkelegén hajózunk, ezek olyan hülyék, mint a segg!
bagira
2023. január 05. 07:46
Kommunistáéknál minden megengedett ,még az akasztás is ezért európaiak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!