Velük koccintott Novák Katalin az újévi beszéde után

2023. január 01. 13:37

Több család is meghívást kapott a Sándor-palotába.

2023. január 01. 13:37
null

Farkas András operaénekes is a meghívottak között volt, ám ő nem először találkozott magyar államfővel: első alkalommal még Áder János elnöki időszaka alatt volt jelen egy vezetői ünnepségen, ahol a bajor miniszterelnök vett át magyar elnöki kitüntetést, másodjára pedig akkor járt a Sándor-palotában, amikor Novák Katalin egyetemi tanári kinevezéseket adott át.

Az első alkalommal a német himnuszt énekelte, a másodikon pedig a magyart. Farkas András feleségével, Antal Szabinával és újszülött gyermekükkel azon családok között kaptak meghívást, akik részt vehettek az államfővel közösen az óév búcsúztatásán, illetve az új év köszöntésén.

Volt köztük hatgyermekes család és nagyszülői pár is tizenkét unokával, mi pedig a kisfiunkkal mentünk, aki január 2-án lesz négy hónapos. Ő volt az elnöki hivatal legfiatalabb meghívottja – mondta el a Metropolnak Farkas András, aki nagyon megtisztelőnek érezte a felkérést.

Farkas azt is elmesélte, hogy az államfői beszéd alatt a kisfia belesírt a felvételbe, ezért el kellett altatni a gyermeket, mindezt pedig Novák Katalin nagy türelemmel várta ki. 

– fogalmazott. 

Fotó: Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 02. 16:07
Ezek komoly dolgok..
adrás
2023. január 02. 12:34
Katinka megint adta magát csak a szokásos vigyorgás hiányzott ! A koccintások szánalmasra sikerültek. Áder százszor jobb volt.
kaltran
2023. január 02. 11:00
Nem értem miért kellett Novák Katalinnak a külalakján (sminkjén) változtatni. Kicsit olyan boszorkányos dzsentri porcelánbabára vette (vetették vele) a figurát. A megszokott hosszú hajviselet volt az igazi, melyből mint ékszercsillagok ragyogtak ki kék szemei. Most mintha elbújtak volna. És a szemöldökét is elbarmolták, a kinézete hidegebb lett ezáltal Rossz a smink, én kidobnám a stylistot vagy hogy az ördögbe hívják azt a figurát.
Nagyika78
2023. január 01. 21:40
Ezek szerint Te egy általad meg nem nevezett harmadik "seggben tudsz gondolkodni". Áruld el, kinek a "segge" gondolataid tárgya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!