TikTokozni akart motorozás közben, meghalt

2023. március 27. 09:42

Az áldozat 180-nal csapódott a korlátnak.

2023. március 27. 09:42
null

Egy motoros nagy sebességgel csapódott az út mentén lévő korlátnak Egerben, a helyszínen elhunyt.

Tények információi szerint Viktor egy éve szerzett jogosítványt nagy motorra. Az értesülések szerint a 41 éves férfi megkérte az ismerősét, hogy videózza le, a barátja viszont nem akart vezetés közben telefonozni. Viktor a TikTokra szeretett volna videót készíteni magáról. A férfi már korábban is készített videófelvételeket motorozás közben.

Az áldozat 180-nal csapódott a korlátnak. Az ütközés előtt próbált fékezni, de már nem tudott, 90 méteres féknyomott hagyott maga után a helyszínen. Az eddigi adatok alapján feltehetőleg nem megfelelően választotta meg gépjárművének a sebességét és emiatt neki sodródott ki a járdaszegélyre, ahol a szalagkorlátnak ütközött.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2023. április 02. 22:19
Amíg a trafipax előre jelzőket waze, trafi hunter stb. be nem tiltják nem lesz változás. A véda dísznek van, mert nem átlagsebességet mér hanem pillanatnyit. A rendszer nem akarja a változást. Amíg ezeket meg nem változtatják senki ne várjon semmit. És még valami! A poltikusokra is vonatkozzon a sebességhatár betartása. Erre ne lehessen kibúvó a mentelmi jog!
Dunhill67
2023. március 28. 20:08
háát...41 évesen,egy éves jogsival,180-nal motoron....mint a cigány lova...nem vak,bátor(volt)...remélem azért a veséit,máját még tudják hasznosítani
SkyCopy
2023. március 27. 17:19
Azért mekkora már! Ott tartunk, hogy már az online élet fontosabb mint a valódi. 1.000.000+1 videó van már mindenről. Azért csinálni kell egy sajátot is, legyen már elismert az ember. Kap 10 lájkot idegenektől. Nagyon méri! A valódi meg az online élet közötti különbség többek között az, hogy a valódi életben meg is lehet halni. Falra hányt borsó, év végéig még egy csomó motoros meg fog halni, olyanok is, akik lehet hogy a soraimat olvassák. :(
akkor ki
2023. március 27. 16:34
Nyugodjék békében szerencsétlen ember! Sokat vezetek, minden bajom van mikor jön a jó idő. Jönnek elő a gyenge idegzetű kétkerekű vagányok. Ha van olyan, hogy motoros gittegylet vagy valami szövetség, akkor azoknak kellene gyakran felhívni a figyelmét a vageszoknak, hogy ti két keréken száguldotok 150-250-el. Bizony az orosz rulett! RIP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!