Drag-show-val ünnepelték a Valentin-napot a MOME HÖK buliján (VIDEÓ)

2023. március 10. 22:17

A MOME HÖK Bálint-napi bálján egy bizonyos „DJ Meleglobbi” is fellépett volna, bár ő betegségre hivatkozva lemondta a részvételt.

2023. március 10. 22:17
null

A MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) Hallgatói Önkormányzatának Valentin-napi bálján – a hivatalos program szerint – éjféltől drag show-t tartottak. Az eseményen fellépett volna egy bizonyos „DJ Meleglobbi” is, de ő betegségre hivatkozva lemondta a részvételt.

Az eseményen fellépő egyik drag queennel – aki a Bloom „művésznévre” hallgat s a tavalyi Drag Queen Hungary verseny dragkirálynője volt – a 24.hu videóriportot forgatott, ebben a videóban látható, ahogy a férfi táncol a MOME HÖK bálján.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovacslilla98
2023. március 11. 20:07
Az egyáltalán nem igaz, hogy az egyetem fűtől és szartól bűzlik. Nem igaz, hogy nem mernek takarítók bemenni. Egy abszolút technikailag korszerű egyetem, nem rohadnak a falai, a kantin is kiváló, az oktatás is megfelel, bár igaz, sok a woke libtard. Viszont ez tényleg kurva idegesítő, hogy NEM CSAK a Valentin-napi bál, de a Gólya-bál fő programja is ez volt. Nem az lenne ennek a programnak a feladata, hogy összehozza a közösséget? Egy mentálisan sérült srác vonaglása annyira nem vonz sok embert, hogy összehozza az új hallgatókat. Igaz, elég kis USA hangulatot idéz, de attól még nem fog több embernek tetszeni mert most ez számít menőnek.
Namond
2023. március 11. 13:15
A HÖK? Közpénzből? Ott nincs egyetemi kuratórium, rektor, gubernátor, kormányzó, főispán?
Lajoss
2023. március 11. 12:24
..és akkor mi van?
luxusbatar
2023. március 11. 08:23
Az egész műfajt nem értem. Én nem tudnám ezt végignézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!