A helyszínváltás ellenére megtartják a radikális jobboldal rendezvényét

2023. május 06. 15:33

Küzdősportgála, vásár és koncert is a programok között szerepelhet.

2023. május 06. 15:33
null

„A hétvége folyamán európai szélsőjobboldali nacionalista rendezvénynek ad otthont Budapest. Az Európai Harc Éjszakájának szervezői közé tartozik a magyar Légió Hungária, a német Nibelungok csatája és a Pride France is” – írta meg a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a szervezők ma reggel a Telegram-csatornájukon tették közzé három nyelven, hogy

új helyszínre költöztetik a rendezvényt.

Mint írják, rendőrségi nyomásgyakorlás miatt a rendezvény helyszínének tulajdonosa visszalépett, az új helyszínről később értesítik a résztvevőket.

A programokkal kapcsolatban a következőket írta a lap. A szombati, titkosan szervezett találkozó a nevében egy „fight night” – egy 12 országból érkezett szervezetek számára meghirdetett küzdősportgála –, ám az eseményről szóló posztok alapján lehet feltételezni, hogy

lesznek koncertek és „szélsőjobboldali” divatmárkák vására is megrendezésre kerül.

Az elsődleges céljuk lehet a különböző szélsőjobbos csoportok közötti kapcsolatépítés. Mivel sok európai ország tiltja a hasonló gyűléseket, a reklámok ellenére a résztvevők nem készíthetnek fotókat, videókat, és az esemény pontos helyszíne sem nyilvános.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LKJK
2023. május 07. 00:20
Zselé meg 24orában fesztiválozik avilág elött
Igazszó
2023. május 06. 21:33
https://m.kuruc.info/r/7/258697/ Mint ismeretes, korábban a szervezők, magyar részről a Légió Hungária már meghirdették, hogy május elején egy nemzetközi küzdősportgálát (European Fight Night) rendeznek Budapesten, ahová Európa több országából érkeznek résztvevők, ahogy szabályos és sportszerű keretek között összemérjék erejüket. Ez férfias küzdelemről van tehát szó. Tehát mindez egy magánrendezvény, amelyre elővételben lehetett jegyeket vásárolni, őszintén, kit zavart volna? Hát persze, hogy a hivatásos rettegőket! Történt ugyanis, hogy Michael Colborne, a Bellingcat oknyomozó újságírója a Telexen jelentetett meg egy cikket. Az is rendkívül beszédes, miszerint a European Fight Night elnevezésű sportrendezvény valójában nem is a sportról szól, hanem a neonáci eszmék terjesztéséről. Majd ezután a teljes hazai balliberális sajtón átfut a hír, sőt, még a szombat.org is megjelenteti. No, ez már akkor tényleg komoly veszély Megkeresik a rendőrséget is, amely aztán engedelmesen ki is ad egy közleményt, hogy igen, ez valóban egy neonáci rendezvény, és már készülnek is nagy erőkkel a külföldi neonácik érkezésére, s itt óhatatlanul feltehetjük a kérdést, amikor németországi (szándékosan nem írok németet) antifák érkeztek, akkor miért nem voltak ilyen éberek? Egyébként a határon feltartóztatták a gálára érkező német hazafiakat, itt is jogos a kérdés, vajon az antifák miért jöhettek zavartalanul februárban? Természetesen a kérdés költői. Majd a rendezvény reggelén, tehát ma, a média és a rendőrség nyomására – a létesítmény tulajdonosa visszamondja a helyszínt. Ettől függetlenül valószínűleg a rendezvény meg lesz tartva, vélhetően voltak B-tervek erre az esetre, de nem kis kellemetlenséget okozott ez a szervezőknek. De, hogy lesz-e még a rendőrség részéről bármilyen fellépés, az jó kérdés. Nem lennénk meglepve, hiszen így szokás ez egy régi vágású kereszténydemokráciában, amelyben élünk Orbán Viktor szerint... Május 1-án a kommunisták egyébként rendőri kísérettel ellátva békésen, nyugodtan vonulhattak fel a főváros közepén a szovjet, sarló-kalapácsos zászlóval. Kettős mérce a NER-ben, sokadik rész. A balliberális sajtó náciveszélyt kiált, a rendőrség pedig engedelmeskedik. Mindenesetre sok sikert kívánunk a szervezőknek és a résztvevő harcosoknak a mai napra! Lantos János – Kuruc.info
Igazszó
2023. május 06. 21:29
A vétótlan köpcös geci sameszai annyira figyelnek a terrorista antifára is a moszados szolgálatokkal, meg pintér szemkilövőkel, hogy judapest utcáin négy embert vertek már agyba főbe. Hálából, akiket véletlenül elkaptak, már szabadlábon vannak, azzal a több, mint tucattal, akiknek a nevét se tudhatjuk és akik szabadon tombolnak, míg a szemkilövő aljas sünök bambán néznek ki a fejükből. Ha nem magyart kell verniük, vagy lehúzniuk a szemkilövőknek, akkor szedálva vannak, képtelenek a rendet fenntartani. A videófelvételek tucatjain látható, milyen tehetetlen balfaszok azok a zsidó marxista tetvekkel, akik 2006-ban azonosító nélkül vérere vertek bárki magyart, aki a mocskos karmaikba került. Megint kiderült kik mellett áll a vétotlan köpcös geci és az aljas bandája. A tetteik leleplezik őket. Naponta.
Bokros Birka
2023. május 06. 21:27
Na ezekkel is úgy vagyok, mint az antifaszokkal, ki velük az országból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!