Pezsgővel és dallal ünnepelték a diáktüntetők Orbán Viktor születésnapját (VIDEÓ)

2023. május 31. 08:43

A néhány tucat tüntető június 1-ig tervez a Sándor-palota előtt virrasztani.

2023. május 31. 08:43
null

Az Egységes Diákfront kedd estére szervezett tüntetést a Sándor-palota elé, ahol virrasztással akarják meggyőzni Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a pedagógusok jogállásáról szóló új törvényt. A pár tucat tüntető elmondásuk szerint váltásban június 1-ig folyamatosan képviselni fogja az Egységes Diákfrontot a Budai várban.

Május 31-én, szerdán nem sokkal éjfél után a demonstrálók átvonultak a Kármelitához, ahol gyerekpezsgővel, és a Boldog születésnapot kezdetű dallal köszöntötték fel a ma hatvan éves miniszterelnököt.

Nyitókép: Egységes Diákfront Facebook-oldala

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2023. május 31. 14:23
Ezek látens Orbán-rajongók, csak még nem tudják magukról.
balbako_
2023. május 31. 10:14
Eltévesztették a címet, mert Orbán nem ott lakik. Amúgy isten éltesse sokáig a miniszterelnök urat!
Barna Kutya
2023. május 31. 10:05
Isten éltesse a Miniszterelnök Urat még nagyon sokáig!
salamonhihii
2023. május 31. 10:01
Tolvajok napja..amikor a leghitványabbak ünneplik a leghitványabbat .. "Tudod, a vezér az egyik dolog, ami a népet a csürhétől megkülönbözteti. Ő tartja fenn az egyéniségek színvonalát. Ha túl kevés az egyéniség, a nép visszavedlik csürhévé." (Frank Herbert: Dűne) „A büszkeség legolcsóbb fajtája a nemzeti büszkeség. Aki ugyanis ebben szenved, az önmagáról menten elárulja azt, hogy semmi olyan személyes jó tulajdonsága nincs, amivel büszkélkedhessék, különben nem nyúlna olyan valamihez, amiben annyi millió emberrel kell osztozkodnia. Aki számos személyi kiválósággal van felruházva, saját nemzeti hibáit inkább felismeri, mert azokat mindig szem előtt látja. Viszont minden szánandó, balga, akinek semmije sincs a világon, amire büszke lehetne, mint utolsó eszközhöz, a nemzethez folyamodik, amelynek tagja, s nemzete hibáinak és ostobaságainak, öklével és sarkával legerősebb védelmezőjévé csap fel." - Arthur Schopenhauer.. ez meg ottan a posványosban elővezeti a vízióit az összeterelteknek " Egészséges birka elbírja a bundáját" ( Orbán Viktor 2022. Tusványos). Alap. Ezen alapszik a 2/3, a válság( nem) kezelés, a rezsim lényege. Ez van. a lényeg a mimagyarok és a közönség alél...höhöö.. Apropó,,én emlékszem 2002. FideSS vesztett.A haza nem lehet ellenzékben -Orbán TF-en uszítása -úraszámolás,majd az Erzsébet hídi csata. Utána jött a kokárda, a fehér szalag, a karkötő, az erdélyi szavazás. Mindenkit szét vert, családot, barátokat, határon kívülieket megpróbált megutáltatni a hazaiakkal. Hazaárulózni sem a baloldal kezdett rémlik? Miért? Mert nyerni akart! Nem azért mert szereti a magyarokat Érdekes, hogy 2002-2010 között majdnem napi hír volt az "alvilági leszámolás", hol ezt hol azt ölték meg, hol itt robbant bomba hol ott, autókat, kukákat gyújtogattak ..... és érdekes módon minő nagy nyugalom van 2010 óta! Az ellenállás, a tiltakozás, a tüntetés, a hőzöngés az ellenzék dolga, mindig a regnáló hatalom ellen. Ezek szerint a FideSS nagyon jól működött ellenzékben, vagy a mostani ellenzék nagyon béna. Ezért is volt furcsa a "béka-menet" tüntetése felvonulása a kormány mellett..... most miért nem állnak ki mellettük? Azért mert azokat mind a FideSS uszította, csinálta, pénzelte. Az orbáni politika elérte a célját. Végletekig megosztotta az embereket. Ismerek olyan embereket, akik még a szűk családi körön belül is meg vannak osztva. Nyilvánvaló az oszd meg és uralkodj politika érvényesül!És nem az a baj, hogy a Nyugattól kerültünk messzebb, hanem hogy önmagunktól. A saját civilizációs eredményeinket semmisítettük meg. Igaza van "Gecinek". Viszket? Persze, hogy viszket, sok minden tapadt már hozzá...Rengeteg ember tenyere viszket már, de a FideSSmaffia miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!