Gyereknapi Kormányinfó: Játékokra nem lehetne árstopot bevezetni? (VIDEÓ)

2023. május 28. 14:22

Gyermekek kérdéseire válaszoltak a kormánytagok.

2023. május 28. 14:22
null

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-oldalán jelent meg a gyermeknapi Kormányinfó Plusz. A közel 12 perces videóból kiderül, hogy hogyan állnak a maraton kérdésével a kormánytagok, hogy ki akart gömbvillám-kutató lenni, hogy milyen ötletnek tartják a játékokra bevezetett árstopot valamint az is, hogy 

milyen tanuló volt Szijjártó Péter.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. május 29. 08:40
Gyereknap Nálunk éppen háromszoros. Születésnap, ikreknek, 8 évesek, és egyben a gyereknap. 8-8 meghívott osztálytárs, van akik két szülővel jöttek. Ünneplés. Fiúk többnyire külön, lányok szintén. Megy az évértékelés a lányoknál, ők is vívnak, tehát sporttársak. És mesélnek, hogy kezdődött az iskola, az első osztály: Bementünk az iskolába, mondja a lánygyerek, és azt mondták, most akkor három anyukám lesz. Nem baj, mert tulajdonképpen a mostani egy úgysem bír el velem!
ThuleanPerspective
2023. május 28. 20:52
gyerekeseken kivül is létezik más az országban!
Vata Aripeit
2023. május 28. 16:02
Egy gyermeknapi mókavideótól ennyire bepörögni, qrvázni...nos ez annyira jellemző... ott ültök a sehova sem tartó vonaton, és rázzátok az öklötök. Ennyi maradt belőletek. Vonatablakban ökölrázás.
Zokni
2023. május 28. 16:01
Gyereknapi árstop? Dehát az már tizenkét éve tart. Azóta, mióta többszáz milliárdos vagyont adtunk el Orbánnak és kispajtásainak. 0 Forintért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!