Hatalmas robbanásra ébredt Sopron (VIDEÓ)

2023. május 09. 07:41

Egy soproni társasházban történt az eset, súlyos sérült is van.

2023. május 09. 07:41
null

Robbanás történt Sopronban, a Kossuth Lajos utca egyik háromszintes társasházában hétfő éjszaka, egy ember súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett – közölte Németh Ramóna, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel kedden. Elmondta,

egy tizenkét lakásos társasházban történt a robbanás, ami miatt a lakóknak el kellett hagyni az épületet.

Nekik máshol keresnek szállást éjszakára.  

Németh Ramóna közölte, a robbanás okát egyelőre vizsgálják. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte: tizennyolc lakó elhagyta az ingatlant, egy embert a tűzoltók kísértek le, egyet pedig még a tűzoltók kiérkezése előtt a járókelők hoztak ki. A robbanás következtében több parkoló autó is megrongálódott.

Videó az esetről:

(MTI)

Nyitókép: Youtube

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2023. május 09. 10:00
Hatvanpusztán nem történhet ilyen. A golfpálya fűtése is biztonságos.
Mocca08
2023. május 09. 08:04
1 km-re tolunk tortent a robbanas. Beleremegett a fel lakopark, hatalmas, melyrol jovo robaj volt, sose hallottam (es nem is szeretnek) meg ilyet. A kutyak veszettul ugattak, az autok riasztoi meg sem alltak. 5 percre ra mar lehetett hallani a szirenakat, respect a helyi eroknek az azonnali reagalasert es Farkas Ciprian polginak, hogy elszallasolja a lakokat a Löver Hotelben!
Odone Ricci
2023. május 09. 07:53
Borzalmas ilyesmit átélni . Gyakran gázszivárgás szokta okozni. Ezt hamar ki lehet deríteni. Remélhetőleg nincs áldozat a történtek után. "Csak" hatalmas anyagi kár.
DBZ22
2023. május 09. 07:50
Gáz bojler - gázkonvektor ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!