A Wizz Air felfüggesztette a Budapestről és Debrecenből Tel-Avivba induló járatait

2023. október 07. 16:36

A szombat hajnali Budapestről induló járat biztonságban leszállt az izraeli repülőtéren, ám onnan utasok nélkül tért haza.

2023. október 07. 16:36
null

Reagált a Wizz Air légitársaság is az Izraelt ért terrortámadásra.

A Wizz Air az október 7-i izraeli légitámadások miatt a helyi és nemzetközi hatóságokkal történt egyeztetés után 

felfüggesztette a Budapest, illetve Debrecen és Tel-Aviv közti járatait. 

A ma hajnali Budapestről induló járat biztonságban leszállt az izraeli repülőtéren, ám onnan utasok nélkül tért haza. A ma reggel Debrecenből Tel-Avivba tartó járat biztonsági okokból már Lárnakán szállt le. 

Az utasokat onnan visszaszállítjuk Debrecenbe. A légitársaság állandó kapcsolatban van az izraeli, a magyar és nemzetközi hatóságokkal, nyomon követi az eseményeket, és folyamatosan tájékoztatja utasait a legfrissebb járatinformációkról, a foglaláskor megadott e-mailben és SMS-ben. Azok, akik nem közvetlenül a Wizz Air oldalán vásárolták a repülőjegyet, a harmadik félnél tájékozódhatnak az esetleges további menetrend változásokról.

A légitársaság számára továbbra is utasai, személyzete és repülőgépeinek biztonsága a legfontosabb”

– írják közleményükben.

Nyitókép: Wikipédia

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. október 08. 07:46
Az összes nemzetközi repülőtársaság beszüntette a légi járatait Tel Avivba kivéve az El Al. Veszélyes a repülés háborúban. Alattomosan Szombatot és az 5O . évfordulót választott Hamas a hajnali támadásra. Megfigyelhető, hogy az európai terrorakcióknál is ünnepnapokat "választanak", amikor rengeteg ártatlan embert tudnak egyszerre legyilkolni. Jordánia , Egyiptom és Szaud Arabia un. Abraham paktumot kötött Izraellel. Kinek fájhat ez ? Ez
Bitrex®
2023. október 07. 21:22
Debrecen - Tel-Aviv rendszeres járat? Megéri üzemeltetni? Van annyi utas?
alexandrosz-2
2023. október 07. 17:35
Nem tud elmenekülni a sok alijázo mesüge. Helyes.
MyOp
2023. október 07. 17:01
Igaz. Ha két pilótát lőnek le az mégsem 200.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!