Nagy nap ez a mai

2023. október 03. 13:20

Ma Kecskemét díszpolgára lett Matolcsy György!

2023. október 03. 13:20
Hont András
Hont András
Hont András
Facebook

„Nagy nap ez a mai. Ismét egy példátlan magyar siker. Még föl sem ocsúdott a közvélemény az előző párját ritkító elismerés okozta ámulatból, máris újabb díj irányítja a figyelmet a magyar intellektusra. 

Tényleg szenzációs kitüntetés, csak kalaplengetéssel lehet megemlékezni róla. Október 3. aranybetűkkel vésődik be a magyar szellem történetírásába. 
Ma Kecskemét díszpolgára lett Matolcsy György!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. október 04. 14:03
Hont ezt úgy adja elő, mintha a díszpolgárrá avatás direkt arra a napra lett kitűzve, amikor a Nobel-díjakról értesítik a ikitüntetteket, hogy erről is beszéljenek a libsik, meg ő is, ne csak a Nobel-díjasainkról!! Kicsit durva!
Bunyevac1964
2023. október 03. 21:59
Lehet tett is valamit érte . ( Neumann János egyetem ) Az azért nem kis dolog egy város történelmében ha egyetemi várossá válik. Tudom, NER, meg ellopják, családi biznisz, Mészáros L. meg stb. De a város tele van diákokkal és aki megéli , majd értékelheti kb 30 múlva, hogy , mit is jelent ha egy városban egyetemi kar létesül .
Halder_1899
2023. október 03. 18:56
Akkor az ember megnézi Budapesten kik a díszpolgárok és elborzad. 2013 után, hazánkban példátlan 8 évig tartó szédületes növekedés /gazdaság, de állami bevételek, bérek, stb egyik fő "okozója" pont az Matolcsy, akit most szégyellni kéne ? Megérdemeli, meg ezt döntse el Kecskemét, ne egy belpesti ! Fővárosnak érdemes a saját díszpolgárait átnézni, ott van több kínos név.....
lájkbajnok
2023. október 03. 17:49
A brutális infláció elsőszámú felelőse.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!