Gyurcsány Ferenc koronavírusos

2023. november 21. 11:51

A DK-vezérnek parlamenti és vidéki programokat kellett lemondania.

2023. november 21. 11:51
GYURCSÁNY Ferenc

„Elviselhető beteg vagyok, ilyenkor bezárkózom, elvonulok, mint most is, amikor a Covid a vetélytárs” – írja bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

Hozzátette, ez a hét már ilyen lesz.

Parlamenti és vidéki programokat kellett lemondani. Sajnálom.

De legalább a család többi tagjának tesztje negatív, rajtam kívül mindenki teszi a dolgát” – fogalmazott a DK-vezér.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 22. 20:00
Tükör elött állva gusztálja testét meztelen. Suttogja lázasan hatalmi álmait nesztelen, Pózol Duce stilusában, éppolyan fesztelen, Gyurcsány a nemzet átka bösz és esztelen.
Palatin
2023. november 22. 19:53
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Hangillat
2023. november 22. 11:25
InterFerenc hungarikum- osztályú unikum: vörös fényt kapott bölömbika, ami madárijesztőként is szívesen szerepel- politikai bölömRed Bull versenyautó kormányosa. Épüljön fel!
Apa1964
2023. november 22. 01:24
Imátkozzunk ferenc testvérünkért....mi lenne velünk nélküle?! Egyébként szerintem a villám sem vágna bele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!