Igazi bolseviktempó

2023. december 12. 21:42

Nem mi zsarolunk az uniós pénzekkel, hanem azok, akik nem adják ide.

2023. december 12. 21:42
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Guy Verhofstadt tajtékzik, Daniel Freund idegállapotban van, Gréczy Zsolt pedig ostobán kárörvend ahelyett, hogy dühöngene. Az ok közös, visszatarthatatlanná vált egy bizonyos összeg a nekünk járó uniós forrásokból, és ezt feldolgozhatatlan kudarcnak élik meg mindazok, akik politikai zsarolásra használták ezeket a pénzeket.

Orbán zsarolása működik, üvölti a kuszafogú Verhofstadt, amit úgy kell érteni, hogy annak a hungarofób bandának, amelynek ő az egyik vezéralakja, nem működik hibátlanul a zsarológépezete. Tisztán kell látni, hogy hazánknak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy bármiféle vita legyen a neki járó források kifizetéséről.

És nem is lenne vita, ha az unió politikai elitjének néhány személyiségzavaros prominense nem terjeszkedik jelentősen túl hatáskörén, és nem nyúlt volna a zsarolás aljas politikai eszközéhez. Nemes egyszerűséggel nem kellett volna elzárni a pénzcsapokat pusztán azért, mert nem értünk egyet az uniós fősodorral a migráció, a gender- és LMBTQ-propaganda, valamint Ukrajna támogatásának kérdéseiben, hanem politikai eszközökkel kellett volna egyetértésre törekedni a politikai vitákban. Ehelyett már ott tartanak a realitásérzéküket teljesen elveszített őrjöngők, hogy meg akarják vonni Magyarország szavazati jogát, és el akarják törölni a vétójogot az uniós döntéshozatalban. Vagyis előbb megzsarolnak bennünket, azután azzal vádolnak, hogy mi zsaroljuk őket, amikor követeljük az elvont forrásokat, s mivel nem engedünk a vitás kérdésekben, ránk fogják, hogy mi veszélyeztetjük az európai egységet.”

Nyitókép: Alexis Haulot / Európai Parlament

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. december 14. 16:45
Munkásőrkém, te már csak tudod, mint sok fajtársad, mi a bolsevik tempó.
pumuklik
2023. december 13. 13:50
"szintetikus 2023. december 12. 22:01 Ez egy gülüszemű" Mondja egy kotonszökevény!
pumuklik
2023. december 13. 13:49
Lajoss 2023. december 13. 08:12 Patkány a családod!
Abelzoli
2023. december 13. 10:18
Gajdics bubus KISZ-titkár volt... ő már csak tudja, h kiaz igazi kommancs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!