Orbán Viktor beöltözött Mikulásnak (VIDEÓ)

2023. december 05. 11:21

A miniszterelnök azt is elárulta, melyik a kedvenc karácsonyi dala.

2023. december 05. 11:21

Orbán Viktor a TikTokon mondta el, mikor jött rá, hogy nincs Mikulás, de arról is beszél, hogy mi lesz azoknak a mikuláscsokiknak sorsa, amit senki nem eszik meg a családban.

A miniszterelnök elárulta, gimnazista korában Székesfehérváron a Skála áruháznál öltözött be Mikulásnak „szerény fizetség ellenében”. Mint mondta, ismeretlen embereknek vitte ki az áruház ajándékait.

„Nálunk Cseh Tamás lemez megy. Karácsonyi dalok. Fel nagy örömre! Ez is a kedvenc dalom”

– válaszolta Orbán arra a kérdésre, hogy melyik dal jut eszébe először a karácsonyi felfordulásról.

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2023. december 06. 10:55
V.Orbán zseni! Minden megjelenésével az "őrületbe" kergeti ezt a semmire se jó fosadék ellenzéket támogatókat. Csak az epe ömlik belőlük tehetetlenségükben. Szánalmasak az itt vertyogó hozzászólók. A csótány -virgácsos videóját megnézve, Én már csak egy kávét kérek!
KBA98
2023. december 05. 17:02
Nagyon aranyos a kisfiú és a nagyfiú is! Csak vigyázzon magára!
UpSalute
2023. december 05. 13:42
Gyerekek a rángatózó pszichomikulás bácsi hozott nektek inflációt meg szociális tűzifát!! De vigyázzatok mert a gonosz Soros bácsi és a Prüsszel el akarja venni tőletek .
bodrigyuri
2023. december 05. 13:34
Lehet ezt a tiktokságot fokozni ugyan, de nem érdemes. Szánalmasan gáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!