Nem engedjük, hogy a kormány kamionokkal árassza el a fővárost!

2024. január 27. 10:41

Küldjük el a kormányhivatalt a… legalább a bíróságra.

2024. január 27. 10:41
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A budapesti közlekedés és a budapestiek nyugalma érdekében újabb vitát vagyunk kénytelenek megvívni a városban a kormányt képviselő Budapest Főváros Kormányhivatalával. Hiába akarják, mi nem fogjuk rászabadítani a budapesti utakra a kamionokat. A kormányhivatal ugyanis, ki tudja miért, feladatának érezte, hogy előírja a Fővárosi Önkormányzat számára egy 13 éve működő rendszer megváltoztatását, azt, hogy úthasználati díjjal tarthassuk távol a teherforgalmat, a kamionokat a város belső útjairól. 

Így 13 év után a kormányhivatal éppen most jön rá, hogy szerinte a főváros nem jogosult útdíjat előírni. Ha ezt hagynánk, visszaállna az a rend, amire talán sokan emlékeznek a városban: kamionsorok az Üllői úton és máshol. Na, ez nem lesz. A Fővárosi Közgyűlés elé olyan javaslatot terjesztek, hogy küldjük el a kormányhivatalt a… legalább a bíróságra. Budapest nem lesz újra kamionsztráda!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernest01
2024. január 29. 11:49
Félsz hogy elakadnak a kátyúkban?
Unknown
2024. január 28. 14:29
Harácsony Hergely remélem a válaszások után csak egy rossz momentum lesz.... ideje lenne elmennie a ..... na oda!
SzaboGeza
2024. január 28. 12:56
Majd elküldünk MI téged, a büdös p.csába, hamarosan!!!!:)
llnnhegyi
2024. január 28. 12:43
Gergő! Nem értesz te semmihez. Tűnj el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!