Orbántalanítani

2024. január 08. 19:39

Érdeklődéssel figyeljük, hogy az MSZP miként fogja megmenteni az Európai Uniót Orbántól.

2024. január 08. 19:39
Surján László
mkdsz.hu

„Tehát nem az Orbánítás/Orbántalanítás baki a lényeg, hanem az, hogy az 2009 óta folyamatosan vereséget szenvedő baloldal egyik leggyengébb pártjának vezetője az unió számára nehéznek bizonyult feladatot akar elvégezni.

Tessék, tessék, lehet próbálkozni, de úgy tűnik, sokat akar a szarka… Pedig a recept nem bonyolult: kell egy a választók számára vonzó, de kivitelezhető program, és kell legalább egy egyéniség, aki ezt hitelesen át tudja adni az embereknek. Hiteles ember és kivitelezhető, a kormányoldalénál jobb program. Nos, épp e kettő hiányzik, s nemcsak az MSZP-ből, hanem az egész baloldalból.

Ettől persze nem vesszük félvállról a magunk dolgát.

Az elbizakodottság egyenes út a választási vereséghez. Minden győzelemért meg kell dolgozni.

Azt azonban érdeklődéssel figyeljük, hogy a biztos szavazók körében 4 százalékos népszerűségű MSZP miként fogja megmenteni az Európai Uniót Orbántól. A hír hallatán Ursula von den Leyen bizonyára megnyugodott.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kunhalmi Ágnes Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 25. 16:11
Ez a nő olyan buta, hogy ha nem kapna az mszmp-s pénzekből, lehet, hogy éhen halna! Mikor és mit dolgozott utoljára vagy valamikor?
lefty67
2024. január 09. 21:41
Kicsit butácska, de cuki, főleg ha egy kicsit becsiccsent!
2024. január 09. 20:28 Szerkesztve
Ezt a kifejezést, hogy "ORBÁNTALANÍTANI" egészen biztosan Gyurcsány találta ki, mert ebben benne van az ö saját egyéniségének a lényege. Ugyanist ha ennek a szónak a betüit átrendezzük, azt kapjuk, hogy: "ITALA BOR, INNA TÁN" Igen, ez gyurcsányra vall, kétség kizárva. Náluk mindig kiáll valahol a lóláb.
llnnhegyi
2024. január 09. 09:59
Ezt a Kunhalmi Ágnest megszerettük. Minden megbocsátunk neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!