Röpült a konfetti és spriccelt a pezsgő a 41 év után nyugdíjba vonuló mozdonyvezető tiszteletére (VIDEÓ)

2024. február 20. 18:03

Nagy volt az ünneplés.

2024. február 20. 18:03

Harmonikával, lufikkal és pezsgővel várták a 41 év szolgálati idő után leszerelő mozdonyvezetőt – adta hírül a Füzes Hírek

Nagy Gábor mozdonyvezető 41 év szolgálati idő után az utolsó szerelvényét vezette a füzesabonyi vasútállomásig.

Múlt hét csütörtök délután a Budapestről érkező Agria InterRégió személyvonatot nagy számú kolléga várta és köszöntötték a nyugdíjba vonuló vezetőt. A mozdonyvezető a leszállás után már is pezsgőt ragadott és megköszönte a kollégák búcsúztatását. 

A megindító felvételt itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2024. február 21. 08:45
Isten áldja őt!
bunko-jobbos
2024. február 21. 07:56
Sok ilyen videót láttam már. Valamiért a mozdonyvezetők azt hiszik, hogy övék a világ legfontosabb munkája. Pedig csak egyszerű sofőrök. Sőt, a kamionosoknak több talentumra van szükségük a szűk helyeken megforduláshoz, idegen városokban (főleg a GPS előtti időkben) navigációhoz. Ehhez képest ők egy kart húzogatnak kis túlzással. Túl vannak értékelve. Egyszer olvastam egy hasonló véleményt, és az a blogger azt írta, hogy nála sokkal nagyobb tiszteletben állnak a szerelők, akik a bonyolult mozdonyokat kevesebb pénzért szerelik. Mert a mozdonyvezetőknek ugye elég jó a szakszervezetük, ők felturbózták a saját fizetésüket. De a szerelők sokkal fontosabb és bonyolultabb munkát látnak el, Nekik nincs lufis nyugdíjba vonulás.
irondome
2024. február 20. 22:56
RESPECT! Sok-sok hosszú, szép évet kívánok, mindvégig jó egészségben!
Obsitos Technikus
2024. február 20. 20:15 Szerkesztve
Jó pihit öreg! :-) 41 év a gépen, van olyan, mint nekem 45 mögötte :-) Igaz, ahogy annak idején mondtam, én egyszerre csak egy embert tudok megölni, ha nem figyelek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!