Futótűzként terjed: már több mint félmillióan látták Varga Judit interjúját (VIDEÓ)

2024. március 28. 14:48

A volt miniszter a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról beszélt.

2024. március 28. 14:48
null

Nyitókép: YouTube

A Mandiner beszámolt róla, hogy Varga Judit Hajdú Péter műsorában részletesen beszélt a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is.

Ezt is ajánljuk a témában

A szerda este publikált beszélgetést cikkünk írásakor már több mint 550 ezren látták és a YouTube „Felkapottak” listáján is az első helyen szerepel.

Az interjút itt nézheti vissza teljes egészében:

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2024. március 29. 08:14
Bár kerültem a témát, de tegnap a hirtv-n beleszaladtam és akkor már megnéztem. Én kedveltem Varga Juditot és nekem volt kellemetlen az látni, hogy egy szép, sikeres nő miként alázza meg magát az emberek előtt. Kívánom, hogy legyen boldog az élete. Ami pedig MP-t illeti kedves skywalker és hasonlók, igaz ugyan, hogy sokan voltunk erre az emberre kíváncsiak, meg is néztem magam is a vele készült legtöbb videót és én legalább is ennek alapján úgy ítéltem meg, hogy MP egy faszfej. És ehhez nem kellet, hogy Varga Judit - ról készült videót végig nézzem. Forradalmat nem az ilyen emberek fogják kirobbantani.
Patika
2024. március 29. 04:43
futó tűzet csak futóbolondok táncolnának körbe..
5m007h 0p3ra70r
2024. március 29. 01:28
>>>Skywalker_bp 2024. március 28. 22:59 Bréking: legfrisebb mérések szerint Magyar Péter 7 millió emberhez jutott el<<< És ez mit bizonyít? Hogy kedden mégis lemondott a kormány, csak Tóni nem engedi hogy megtudjuk? Vagy? Én kistestesóm már eret vágtam volna a combomon, ha egy renegát fideszes szadistának kellene R1-eznem. De te tudod. Te gyereket is inkább kértél az államtól, kiválogattad mint egy házikedvencet az alomból, csak hogy ne kelljen megdolgozni azért hogy legyen. Ne hagyd abba az arconpörgést tesó. Mi jól mulatunk. Csak nem veled.
kokrowatz-0
2024. március 28. 23:22
ha közzétenné a youtube-on azt, hogy mit mondott ma az alkotmánybíróságon -na az még nagyobb siker lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!