Magyar Péter a nagyvárosi ember igénytelenségének a bizonyítéka

2024. április 07. 09:37

A Kossuth téren szombat délután mindenki pont annyira volt izgalmas, mint egy vödör sár. Semennyire.

2024. április 07. 09:37
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

„A tömegek meg felhevülve hallgatják a semmit. És imádják, rajongják, szeretik. Mert amit mond, az nem szar, nem rossz, nem hibás, hanem egy nagy, kövér nulla. Az egyetlen üzenete az, hogy ÉN. Teljesen tanácstalan újságírók sokasága próbálta a helyszínen kideríteni, hogy mit látnak benne a hívek, a tanítványok, de ők sem jutottak közelebb a megfejtéshez. A válaszolók többsége különleges képességeket lát Magyar Péterben, olyan képességeket, hogy ő megváltoztatja a dolgokat. Dolgokat még meg tudtak nevezni, amik megváltoztatásra szorulnak, de hogyan már elég homályos volt. Lényeg, hogy jobbá kell változtatni a most rossz dolgokat, legfőképpen az oktatást meg az egészségügyet.

A Kossuth téren szombat délután mindenki pont annyira volt izgalmas, mint egy vödör sár. Semennyire.

Magyar Péter olyan, amilyen. De hogy a hívek, a tanítványok ennyire igénytelenek legyenek, ennyire ne legyen semmi elvárásuk a megváltójukkal szemben, az egészen megdöbbentő. Egy tulajdonságok nélküli ember nem kevés pszichopátiával – ennyi elég is. Nekik megfelel. Csak lehessen O1G-zni egy kicsit, meg lelkesen remélni, hogy most már tényleg meg fog bukni a kolostormalac, a beles, a vajda stb.

És nem, nem jönnek rá, hogy minden egyes Péterrel távolabb kerülnek a remélt kormányváltástól, mert a választók többsége nem szeretné, ha retardáltak, bunkók és önfeledten tahók vezetnék az országot.

De hogy a nagyvárosi ember miért lett politikailag ennyire igénytelen, az továbbra is rejtély előttem. De ha Magyar Péternek köszönhetően a két, rendkívül kártékony momentumos kishölgy kiesik az EP-ből és Karácsony elveszíti Budapestet, akkor jár a taps Rogán Antalnak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­ ­­­l­á­n­y­o­­­k­­ ­­­v­á­­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
drkaca
2024. április 08. 22:05
vödör sár? az tud izgalmas, vagy nem izgalmas lenni?
Happier
2024. április 08. 12:19
A pontos üzenet és annak igazsága teljesen lényegtelen. A Biden szavazók sem tudják megmondani hogy miért szavaznak Sleepy Joe-re, csak annyival elintézik, hogy máskülönben veszélyben a demokrácia. Az oktatásegészségügy ugyanez csak pepitában. Pedig nagyon pontosan meg kellene határozni kedves ellenzékiek, hogy az igényelt változtatások hogyan nyírják ki a középréteget.
Mankel
2024. április 08. 10:12
Ajajj óvatosan Áron a dumáinak több mint felét a NER-től lopta. Szerinted az is egy 0? Tökéletesen egyet értek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!