Politológus: Magyar Péter esetében gyakorlatilag ugyanazt a projektet láthatjuk újracsomagolva, mint amit Márki-Zay Péternél is láthattunk

2024. április 06. 22:55

A szakértő szerint ugyanazok az üzenetek, szlogenek és jól láthatóan ugyanazok a szereplők jelennek meg körülötte.

2024. április 06. 22:55

Fotó: Árpád Kurucz/Anadolu via AFP

Érdekes részletekre világítottak rá az elemzők Magyar Péter Kossuth térre szervezett tüntetése kapcsán. Ahogy arról beszámoltunk, a kormányellenes fővárosi demonstráción Magyar Péter szerint több százezres tömeg vett részt, a légi felvételek azonban árulkodóak, elemzésünk szerint mindössze 39-44 ezer fő jelent meg a Kossuth téren.

Ezt is ajánljuk a témában

A színpad hangtechnikája azonban egy komolyabb létszámú tömegrendezvényt is kiszolgált volna, hasonló eszközöket láthattunk már a baloldal korábbi politikai rendezvényein is. Az Origo szerint egyébként

akár 200 millió forintos költségű is lehetett a Kossuth téren használt hang- és látványtechnika.

Magyar Péter néhány napja egyébként elismerte, közvetve megkereste őt David Pressman amerikai nagykövet is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Deák Dániel, a a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Magyar Nemzet kérdésére elárulta, milyen további hasonlóságokat mutatnak a Kossuth téri események a korábban látottakkal.

Magyar Péter esetében gyakorlatilag ugyanazt a projektet láthatjuk újracsomagolva, mint amit Márki-Zay Péternél is láthattunk.

Ugyanazok az üzenetek, szlogenek és jól láthatóan ugyanazok a szereplők jelennek meg körülötte. Nagy Ervintől kezdve Pankotai Lilin át olyan ismert közszereplők, akik az elmúlt időszakban több balliberális projekthez vagy akár messiásváráshoz is csatlakoztak. És kezdetben Márki-Zay Péter esetében is tagadták, hogy bármilyen kötődése lenne a Soros-hálózathoz vagy külföldi finanszírozókhoz, végül a választást követően maga Márki-Zay Péter ismerte el, hogy milliárdokat kaptak a külföldről, egyenesen az Egyesült Államokból”

– fogalmazott Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki közösségi oldalán is szentelt egy posztot a tüntetésnek.

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­g­ö­s­­­ ­­l­á­n­­y­­­o­k­ ­­­v­­á­­r­­n­­­a­k­­­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
idcare
2024. április 07. 11:16
Kutyából nem lesz szalonna.
egonsamu
2024. április 07. 11:10
Einstein szerint az elmebetegség egyik fontos jele, ha valaki tizedszer is ugyanúgy csinál valamit, amivel kilencszer már csödöt mondott...
KovG_1
2024. április 07. 10:14
Itt lenne az ideje, hogy a titkosszolgálatok és a Szuverenitásvédelmi Hivatal most már komolyan elkezdjenek dolgozni. Röhej, hogy a CIA és leányvállalatai továbbra is millió számra locsolják a dollárokat az ellenzékbe, és szervezik a puccsot. Végre komolyan kéne venni a dolgot, mert a rohadékoknak közel 80 éves tapasztalata van puccsok szervezésében. És mindenkit hazaárulás vádjával le kell tartóztatni, aki bármelyik külföldi titkosszolgálattal, állami szervezettel összejátszik, pénzt fogad el tőlük. Akadályozzuk meg, hogy itt is Majdant csináljanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!