Puzsérra jó benyomást tett Magyar Péter beszéde, bár még mindig nem tudja, kicsoda ő valójában

2024. április 08. 12:26

A lelkes publicista szerint lehet, hogy nem Magyar Péter a megoldás, de ha nem adnak neki esélyt, ez sosem derül ki.

2024. április 08. 12:26

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Magyar Hang Kötöttfogás Extra című műsorában Csintalan Sándor, Reichert János, Szerető Szabolcs és Puzsér Róber osztotta meg a véleményét arról, hogy milyennek látták Magyar Péter szombati tüntetését. A műsorvezető Dévényi István volt. 

Dévényi a beszélgetést úgy vezette fel, hogy személy szerint mintegy 50 ezer fős demontrációra számított. Azonban az esemény után úgy vélte, hogy „ezt jócskán” meghaladták. Mikor azt a kérdést tette fel, hogy a vendégei közül ki volt jelen a tüntetésen rajta kívül, egyedül Puzsér Róbert jelentkezett.

Ezt is ajánljuk a témában

A publicista ezután megosztotta benyomásait Magyar Péter felszólalásával kapcsolatban. „Rám jó benyomást tett a beszédét hallgatva.” Megjegyezte, „visszahallottam csengeni olyan mondásokat, melyeket korábban nem hallottam ellenzéki demonstrációkon. Például, hogy Orbán és Gyurcsány ugyanannak a problémának a két oldala.”

Ezeket jó hallani. Valami leesett, úgy tűnik” 

– jelentette ki. 

„Magyar Péter nem a probléma része”

Puzsér ezután azzal folytatta, hogy 

nem tudom, kicsoda Magyar Péter, de azt tudom, hogy ki nem Magyar Péter. 

Magyar Péter nem a probléma része, mint az ellenzéki pártok politikusai. Hogy a probléma megoldása-e, azt nem tudom, talán kiderül. De az biztos, hogy nem fog kiderülni, ha Magyar Péternek nem adunk bizalmat” – érvelt a baloldal új messiása mellett a publicista.

Ha bízunk benne, hogy ő a megoldás, akkor megoldás válhat belőle.

Ha nem bízunk benne, hogy ő a megoldás, ha lehetne is, nem válhat azzá” – húzta alá Puzsér Róbert. 

Ezt követően Csintalan Sándor vette át a szót, aki tiszteletét fejezte ki mindenkinek, aki részt vett a demonstráción. Majd kijelentette, „az elmúlt héten egyszer sem gondolta azt, hogy nem lesznek nagyon sokan. Benne volt a levegőben, közvélemény kutatások nélkül is lehetett tudni.” 

„Ez egy értelmezhető nagyságrend, amely kifejezett egy akaratot, egy szándékot, egy érzületet a NER-rel szemben” – mondta.

Szerető Szabolcs és Reichert János inkább Puzsérhoz hasonló lelkesedést éreztek Magyar Péter iránt, szemben az MSZP-tag Csintalannal.

A teljes adást alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:53
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­g­ö­s­­­ ­­l­­­á­n­y­­o­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
tizennyolcfok
2024. április 08. 18:47
orbán csőcseléke őrjöng, ez mindig jó jel.
Palatin
2024. április 08. 17:00
Mint hobbi-pszichológust megkérdeztek már többször is, hogy hogyan mehetett hozzá Judit, ez a rendkívül intelligens és szimpatikus hölgy ehhez a himpellér ficsúrhoz. Erre én Pál apostol korinthusziakhoz írt levelének egy idézetével válaszoltam nekik, miszerint: "Az Úr mennyei bölcssségében az általa kiválasztott asszonyokat a gondviselö szeretet egy magasabb fokával áldá meg, semmint azt az útjukba keveredö férfi emberek megérdemelék. Tevé az Ùr ezt ama elövigyázatos megfontolásból, hogy ez utóbbiak silányabb példányai se kallódjank el jobban a kelleténél."
The Loner
2024. április 08. 17:00 Szerkesztve
polárüveg 2024. április 08. 16:54 "... fényképen egész jól néz ki Magyar úr." ------------------------------- Főleg a szájpenész a jobboldalon a szája sarkában. Általában ami rothad, ott megjelenik a penész is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!